yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seoul Restaurant - Sultanahmet
facebook sayfamiz hizmete girmistir....

seoul restaurant bekleriz...
Seoul Restaurant
Akbıyık Caddesi.No:37
SultanAhmet/İstanbul
Tel: 0212 458 06 21-Fax: 0212 458 06 24

[Resim: majskn.gif]
Paylasim için tesekkürler.En son paylasilar fotografyani kavonozdaki pekte hosuma gitmedi açikçasi.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Paylasim için tesekkürler.Smile
SO Jİ SUB <3

(20-11-2010, Saat: 17:20)rootdanger yazdı: Kavanozun içindeki ginseng (kore turp) dir. Su olarak votka kullanilmistir.Kavanozun bi özelligi yoktur,hediye gelen çiçek kavanozunu temizleyip kullandim.Bu ne kadar uzun yillar durursa tadi ve etkisi daha fazla keskinlesiyor.Sarap misali...
Bir arkdasimizda bibimbap in içinde böcek var demis,kesinlikle öyle bir durum olamaz.Restaurantimizda bu tür yiyecekler bulundurulmamaktadir.

biz garsonlarin yalancisiyiz. Böcek mi bunlar dedigimizde kabul ettiler ve degistirdiler..
Peki yemeklerde domuz eti kullaniyor musunuz?
bende bugün gittim restrona.yemekler bizim damak zevkimize uygun degil, ayrica kullanilan çubuklarda ince ve demir oldugundan çok zor.ramen kalmamisti gittigimizde :Z 2 koreli disinda restoran bostu.bibimbap ve noodle yedik aci ve sarimsakliydi yemekler.garson sonunda begenmediniz mi dokunmamaissiniz diyince gönül almaya çalistik biraz ama Biggrin sonuç olarak güzeldi denebilir Smile
Gittik fakat kapidan bile giremedik. Çünkü masalar dolu ve geç saate kadar rezervasyon yapilmis. Sad
O gün çok yogundu Sultanahmet bununda etkisi vardi galiba. En iyisi siz rezervasyon yaptirip gidin. Smile

Kisa bir boslugum vardi ve onu da ramyon ile degerlendireyim dedim, atladim tramvaya ve dogru Sultanahmet'e! Smile Iki kisiydik, erken bir saatte ,11.30-12.00 civari, oradaydik o yüzden kimse yoktu biz restauranta girdigimizde. Üçüncü kattaydik. Ramyon (12 TL) siparis ettik. Her masaya ayrica dört meze getiriyorlar, ama anladigim kadariyla günden güne farkli mezeler oluyor. Hazir yedigim ramyonlar hiçbir sey degildi onun yaninda. Çok lezzetliydi.Onay Her ne kadar demir çubuga alisik olmasam da tahta çubuk istemedim. Isterseniz tahta çubuk veriyorlar. Demir çubukla yemek biraz daha zormus gerçekten. Tongue Ramyondan sonra bir tatli getirdiler. Içinde muz olan, balli sosa yatirilmis, üstüne susam serpilmis krepler. Onay

Ben kesinlikle tavsiye ediyorum, gidin ve afiyetle yemeginizi yiyin. Smile
[Resim: rftpp.gif]
of bende yemek istiyorum Biggrin
Love Is Gone..
Tekrar gitmek istiyorum!! Hatta gideyim Biggrin
[Resim: rftpp.gif]
Sunkim biz gittik ama giremedik bile bir daha deneyecegim gitmeyi bakalim kismet iste... Hazir ramenin tadi igrençti kokusuda berbat yediginin nasildi?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi