yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seoul National University / 서울대학교
lady seo yazdı:
awarice yazdı:Bencede harika olur evet benim herseyde istisnasiz sürekli fikrim degisir. Biggrin
Ama bende dil sorunu çekreim de çok sayialmaz zaten Korece dil egitmi almaktayim su an ve eger koreye gidersem kaydimi bir sene için dondurmayi planliyorum. Böyle Kore'de yasarken onlari benimseyebilr ve dillerini harika bir sekilde ögrenebilirim.

Kore dilini mi ögreniyorsun çok güzel ya.Smile Artik bir kaç kelime kullanirsin forumda bizde ögreniriz.Smile

Az birşey Hangul ögreniyorum yazmayı falan biri de yardım ediyor zaten ama Korece yazmak çok zor. Biggrin Bir kelime için bir saat ugraştığımı hatırlıyorum.
Bende ögrenmek isterdim. Smile

Aslinda eger bir ögretmeniniz yoksa ve dil işine yetenekliyseniz lotus yayınlarının kitaplarını biraz internet araştırmalarıyla birlestirip az buçuk kaba bilgi elde edersin ama yine de benim ki gibi öğretmen gerek. Biggrin
Bilgiler için teşekkürler. Smile
Ya bu üniversite süper bir yerde de duymustum ama ankette yanlış isim işaretledim yani karışıklık oldu.
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Bir okul bu kadar mı harika bir yere yapilir ya temiz hava gürültü yok her imkanin var ve ayrica biyoloji bölümü de var.
Arkadaslar bir sorum var. Kore dili ve edebiyati bölümü varmış ya orada direk Türk dili ve edebiyatı gibi mi başlıyorlar yoksa Korece ögretiyorlar mı? Ona göre gelecekle ilgili hayal kurucağım ve plan yapacağım. Smile Hedefimi ona göre ayarlayacağım.
Hilmi abi tesekkürler resimler için.Smile Bayılıyorum bu üniversiteye. Hazır eczacılık da var, yarım dönem okumak mümkün olsa keske...
[Resim: imagescaty6id4.jpg]

Hilal dediğine gerçekten güldüm çok hosuma gitti ona göre hayal kuracagim. Biggrin Güzel bir bakış açısı bendensin her neyse tabiki hemen başlıyorlar belli bir seviyedesin o bölümde ileriki seviye gibi anladın mı?
Süper... Allah'ım sen bize bu okulu nasip et. Çok beğendim ellerinize sağlık.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi