yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seoul National University / 서울대학교
Kore'de yüksek lisans yapmak istiyorum acaba bu konuda bilgisi olan var mı?
Ailem Kore'de okumam için her zaman arkamdalar. Smile Bu sene liseye geçtim ve çok çalismayi planliyorum. Burs hakkindada bilgi verirmisiniz?
Harika bir yer. Keske orada okuma imkanimiz olsaydi. Üniversite degil cennet gibi ayni. Tesekkürler paylastiginiz için. Smile
Başrolünü senin oynadığın filmin çekimleri kalbimin içinde başladı bile ♥ KHJ~

[Resim: 2uz21.gif]
(25-07-2011, Saat: 20:25)nur_2873 yazdı: Kore'de yüksek lisans yapmak istiyorum acaba bu konuda bilgisi olan varmi?

(10-08-2011, Saat: 1:15)51pucca yazdı: Ailem Kore'de okumam için her zaman arkamdalar. Smile Bu sene liseye geçtim ve çok çalismayi planliyorum. Burs hakkindada bilgi verirmisiniz ?

Burs hakkinda bilgiler için Egitim Alaninda Iliskiler bölümümüze bakmalisiniz.

http://www.korea-fans.com/forum/egitim-a...f-244.html --->> Bölümün linki
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(05-09-2011, Saat: 12:09)Melissaa yazdı:
(25-07-2011, Saat: 20:25)nur_2873 yazdı: Kore'de yüksek lisans yapmak istiyorum acaba bu konuda bilgisi olan varmi?

(10-08-2011, Saat: 1:15)51pucca yazdı: Ailem Kore'de okumam için her zaman arkamdalar. Smile Bu sene liseye geçtim ve çok çalismayi planliyorum. Burs hakkinda da bilgi verirmisiniz ?

Burs hakkinda bilgiler için Egitim Alaninda Iliskiler bölümümüze bakmalisiniz.

http://www.korea-fans.com/forum/egitim-a...f-244.html --->> Bölümün linki

Tesekkürler. Smile
Ayy çok hos bir üniversiteymis yaa kim gitmek istemez ki! Biggrin
Elbette gitmeyi çok istedigim bir üniversite ama Kore'de en iyi hukuk egitimi hangi üniversitede, veya siyasi birimler keske bunlari da ögrenebilsek. Sad
Süper orada okumak isterdim. Biggrin
Mimarlik bölümü yok mu ya? Sad Anlamadim. Sad Bir tasarim bölümü yaziyor güzel sanatlar fakültesinde ama ne ki tam olarak? Bilen varsa yardimci olabilir mi???
Üniversite çok güzel. Goo Hye Sun da burada okumuş. Acaba başka okuyan sanatçilar var mıdır? Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi