yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seorak Beach / 설악비치

Seorak Beach / 설악비치

[Resim: 20jn5zs1.jpg]

1 km uzunluğunda, 80 m genişliğinde kumlu plajları ve sığ suyu vardır. Grup seyahatleri için mükemmeldir. Plaj önündeki Hujin Harbor’da gibi taze deniz ürünlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

English

Seorak Beach

Its 1km long, 80m wide sandy beaches and shallow waters are quiet and perfect for group travelers. Visitors can enjoy fresh seafood in front of the beach at Hujin Harbor, as well as sea fishing at the breakwaters.

[Resim: 24w659w1.jpg]

[Resim: hv6qs81.jpg]

[Resim: 1424x7l1.jpg]

[Resim: 24c5e801.jpg]

[Resim: 2430y6g1.jpg]

[Resim: 2hwjl51.jpg]

[Resim: 2u4h8nd1.jpg]

[Resim: 286tgt31.jpg]

Gecesi ayrı güzelmiş, grup tatilleri için idealmiş de hep beraber mi gitsek? Tanıtım için teşekkürler Hale Abla.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
İnsanların plajda oluşuna bakılırsa çok tercih edilen bir plaj… Tanıtım için teşekkürler hayatım. Smile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
(17-10-2009, Saat: 22:19)éhl@ yazdı: Gecesi ayrı güzelmiş, grup tatilleri için de idealmiş hep beraber mi gitsek? Tanıtım için teşekkürler Hale Abla.

Evet ya gecesi ayrı bir güzel... Abaza Teşekkürler Hale ablacım. Smile
Yeşil ve mavinin her yerde birleşimi; Kore'nin harika bir plajı daha... Smile Konu için teşekkürler. Smile
Plajlar gündüz karmaşık ve canlı, geceleri romantik ve heyecanlı; tercih edilmesi bu doğallığındandır. Paylaşımınız için teşekkür ederim.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi