yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seonnyeo (Fairy) Rock Beach
Seonnyeo (Fairy) Rock Beach / Seonnyeo (Peri) Kaya Plajı

[Resim: 530685image21.jpg]

Adres:
Incheon-si Jung-gu Eurwang-dong Yongyudo Adası

Danışma:
Kore Seyahat Telefonu: +82-32-1330 (Korece, İngilizce, Japonca, Çince)
Daha fazla bilgi için: +82-32-760-7114 (Korece)

Peri kaya Sahili adı, tatlı suyun deniz kıyısı altında kayayı bir bayana benzer şeklinde biriktirdiği olayından gelir. Sahil fazla turist olmadığı için sakindir. Güzel kayalar deniz kenarını kuşatır ve sahilin merkezi kabuklu deniz hayvanının kabukları ile örtülüdür. Ziyaret edenler sahilde doğal olarak peri kayasını arar, fakat bir çok garip şekilde ki biçimlerin arasında kayayı bulmak kolay değildir. Keza, sakinler ziyaretçilerin ona zarar verebilir korkusu yüzünden peri kayasının nerede olduğunu söylemek için gönülsüzler.

Fakat peri kayasının bulunmaması hakkında şikayet etmeye gerek yok. Bütün garip biçimli kayalar ile sahile bakmak herhangi bir ziyaretçiyi memnun etmeye yeterlidir.

Kaynak

Çeviri:
cardaseli

English

Address:
Incheon-si Jung-gu Eurwang-dong Yongyudo Island

The name "Fairy Rock Beach" comes from the fact that fresh water is gathered at the seashore beneath a rock that is shaped like a woman. The beach is quiet as there are not many tourists. Beautiful rocks surround the seaside and the center of the beach is covered with shellfish rinds. Those visiting the beach naturally look for the fairy rock, but it is not easy to find the rock among the numerous strangely shaped ones. Also, residents are reluctant to tell where the fairy rock is for fear that visitors may damage it.

But there is no need to grumble about not finding the fairy rock. Just looking at the beach with all its strangely shaped rocks is enough to satisfy any visitor.

Source
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

[Resim: 530684image21.jpg]

[Resim: 217501image21.jpg]

[Resim: 191274image21.jpg]
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Tanıtım için teşekkürler. Opucuk Çok güzel bir yere benziyor. Onay

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Paylaşım için teşekkürler. Smile
Süper bir yer. Onay
Bunca insanı boşuna kaybetmedim ,
Az kaldı biliyorum , tanışacağız seninle.

к¡м нчขηขя נooηg ♥
Paylaşım için teşekkürler. Smile
Güzel bir yere benziyor. Onay
Tanıtım için teşekkürler İrem. Onay
İsmi ilginç. Biggrin Peri Kaya Sahili. Biggrin
Smile Kore'nin her yeri bir başka ya. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi