yukari
Anket Büyüdükten sonra Seong Song Yeon un yerinde olsaydınız kimin elinden tutardınız?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Prens Yi San
54.74%
52 54.74%
Park Dae Soo
45.26%
43 45.26%
Toplam: 95 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seong Song Yeon'un Yerinde Olsaydınız Kimin Elinden Tutardınız?
Büyüdükten sonra Seong Song Yeon'un yerinde olsaydınız, kimin elinden tutardınız?
ben dae soo nun elinden tutardim
[Resim: image3aq6.jpg]
kesinlikle dae so .....kesinliklee....
İmza eni en fazla 400 olmalı.
sanirim bende dae soSmile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Seong Song Yeon bu filmdeki rolüyle ikisinin elini ayir edemez.Ama ben olsam .Dae so 'yu tercih ederdim.Neden mi?Herseyden önce beraber büyümüs iki kardes gibi yetismis kahramanimiz Dae so ,Seong Song Yeon sevgisi yüzünden hiç bir kadina yanasmamis ve onun sevgisiyle yetinmistir.En zor anlarinda yaninda olan da odur.Asla ondan vazgeçmemistir.Sevgisini hep içinde gizlemistir.Ama Seong Song Yeon bu sevgiden habersiz yasamaktadir.Onu bir kardes bellemis hep yisan düslemistir. Ama yisan evlidir.Arkadaslarini devamli aramasina ragmen saray içinde evlenmistir.Her ne olursa olsun Dae so ' nun elini tutmasini tercih ederim.Insallah öyle olur.Eger olmazsa üzülürüm.Sevgilerimle...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
hiç düsünmeden Dae Soo'yu diyorum .....
_______________________________________________________________________________________________
[Resim: daejanggeumbc1ns5oz43qwpr5.gif]
..___Kendi varlığını bile gayesine adayabilen insan iradesine karşı hiçbir şey direnemez__..
irfaner yazdı:Seong Song Yeon bu filmdeki rolüyle ikisinin elini ayir edemez.Ama ben olsam .Dae so 'yu tercih ederdim.Neden mi?Herseyden önce beraber büyümüs iki kardes gibi yetismis kahramanimiz Dae so ,Seong Song Yeon sevgisi yüzünden hiç bir kadina yanasmamis ve onun sevgisiyle yetinmistir.En zor anlarinda yaninda olan da odur.Asla ondan vazgeçmemistir.Sevgisini hep içinde gizlemistir.Ama Seong Song Yeon bu sevgiden habersiz yasamaktadir.Onu bir kardes bellemis hep yisan düslemistir. Ama yisan evlidir.Arkadaslarini devamli aramasina ragmen saray içinde evlenmistir.Her ne olursa olsun Dae so ' nun elini tutmasini tercih ederim.Insallah öyle olur.Eger olmazsa üzülürüm.Sevgilerimle...

Evet Irfan Abi'ye katiliyorum.Bende Dae so'nun elini tutardim.Dedigin gibi birlikte büyümüsler.Zaten Yi San ile seong song ayri dünyalarin insani Smile
dae soo çünkü kral yisan olunca yisanin cariyeleride olucak
ben de dae so nun elinden tutardim Irfan Abi dediklerinde çok hakli Biggrin bence dae so çok tatliBiggrin

dae korece büyük anlamina geliyo büyük soo Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi