Evet diziyle tam anlamiyla uyusmuyor ama gerçekten basarili bir karaliçeymis...
Paylasim için tesekkürler.
Seondeok Yeowang / 선덕여왕 (Silla)
|
Evet diziyle tam anlamiyla uyusmuyor ama gerçekten basarili bir karaliçeymis...
Ellerine saglik tesekkürler.
![]() ![]() Ft Island Fun Club 2ne1 Fun Club ''Gece 2'den sonra iyi bir şey olmaz.'' ''Nothing good happens after two a.m.'' How I Met Your Mother ...
Dizidede çok sasirmistim simdide çok sasirdim insanlar ulasmak istedikleri seyler için ugras gösteririse böyle olur.
Ne diyor du dizide: Herkesin mutlaka imkansiza yakin bir hayali olmalidir ve onun için ugrasmalidir....
Eger bu kiz 14 yasinda kraliçe olmussa dizide yalan payi olabilir ve ikizi 602'de Çunçu'yu dogurmusya...
Böylece Muhtesem Kraliçemizin de yasamini ögrenmis olduk.
![]() ![]() SHINee is my life ♥
![]()
Ama dizideki karakterlerin hepsi dogru Bidam falan isyan çikartmis yanliz 3 kiz kardeslermis ve Sohwada onun kardesiymis ve bir kralla evlenmis falan öle biseyler vardi...
İmzandaki resmi küçültürsen seviniriz.
yeterince güçlüysen saldırıya geçersin, saldırıya geçemediğinde savunmayı seçersin savunamadığında geri çekilirsin geri çekilemediğinde teslim olursun teslim olamadığın zaman...teslim olamadığında ise yürür ölüme doğru gidersin...
17-07-2010, Saat: 18:38
Paylasim için Tesekkürler =) 14 yasinda tahta geçmesi onun için büyük zorluklar çikarmistir,erken ölmesi çok üzücü eminim yapmak istedigi daha çok sey vardir =(
Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir. (Bertnard Russel)
İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Ya hani Bidam hayali bir karakterdi gerçekse iyice merak etmeye basladim.
14 yasinda kraliçe oldu ama zekasi onun avantajiydi gerçekten kisa ömrüne çok sey sigdirmis gerçekte hiç asim oldu mu acaba çok merak ettim. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|