yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seogwipo International Walking Festival
Seogwipo International Walking Festival

Jeju Adası'ndaki Seogwipo Şehri'nde bu yıl 11. kez düzenlenecek olan Seogwipo Uluslararası Yürüyüş Festivali ( Seogwipo International Walking Festival ) 27-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

--

Festivale katılan ziyaretçiler,dört yürüyüş etabından birine katılacaklar ( 5-10-20 ve 30 km) Etaplar,Jeju Adası'nın harikulade çiçeklerinin eşliğinde gerçekleşecek.Organizatörler festivale yerli-yabancı 20.000 kişinin katılımını bekliyorlar...

(Yürüyüş etapları haritası için TIKLA)

Adres: World Cup Stadium , Jeju Island

Telefon: 064-739-7201

website
------------------------------------------------------------------------------------
Visitors will be able to participate in one of the four walking courses - 5 kilometers, 10 kilometers, 20 kilometers and 30 kilometers, along the beautiful backdrop of gorgeous rape flowers in the southern resort island of Jeju. Organizers expect some 20,000 people, including foreigners, will participate in the festival which will also offer a night of international friendship and a fair featuring local and foreign specialties.

For further information, call 064-739-7201

--

--
--
Bu Korelilerin de ne ilginç festivalleri var Biggrin
Ayrica festivaller konusunda çok basarililar bence.
Tanitim için tesekkür ederiz.. Smile Alkis
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Ben bu festivale katilmayi çok isterdim yani "Jeju Adasi'nin harikulade çiçeklerinin esliginde" yürümek eminim çok güzel olurdu.
Tesekkürler Hilmi abi Smile
Some of you may remember me...
Keske bende katilabilsem çok güzel olurdu paylasim için tesekkürler.
Bu festivale katilmayi çok isterdim.Doga güzellikleri çok güzel.Tanitim için tesekkürler Hilmi abi.Smile
Ben katilsam çok iyi olurdu ama onlar çiçek ben böcek büyük bir uyumsuzluk olurdu :d
--
--

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi