yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şenol Güneş: I'm Happy in South Korea
Hayatimda en çok istedigim sey ailemle Korece ögrenip Busan veya Seoul'e yerlesmek. Ayrica Senol Günes oralari sevmeli, o topraklar sevilmez mi? Biggrin Orada kalirsa Asya'da büyük bir basari alacagina inancim tam.. Onay

Ama artik Senol Günes Türkiye'de. En son duydugum habere göre Türkiye'ye geri dönüyor.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
(01-12-2009, Saat: 12:14)éhl@ yazdı: Ama artik Senol Günes Türkiye'de. En son duydugum habere göre Türkiye'ye geri dönüyor.

Ben de duydum bunu. Senol Günes'in Kore'deki sözlesmesi bitiyormus. Teklife olumlu bakiyormus büyük ihtimalle geri gelecek gibi görünüyor.
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Bence orada kalmaliydi. Simdilik Kore ile tek bagimiz görünüyor. Sportif anlamda yani. Orada bizi temsil etmesi çok daha iyi olurdu bence. Uzak Dogu'da çok seviliyormus Senol Günes.
Ben bir Trabzonlu olarak Besiktasi tutuyorum ve Senol Hoca'nin gelmesini istemiyorum. Kore'de kalsin. Smile

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Bence de Kore'de kalmaliydi Türkleri temsilen. Biggrin
Ama yuvaya dönüs yapti...
~~ SMTown ~~
(09-05-2011, Saat: 23:35)SweetAnqeL yazdı: Güney Korelilerin Senol Günes Sevgisi

Güney Koreliler, bir dönem Güney Kore takimi FC Seoul'de teknik direktörlük yapan Senol Günes'e sevgilerini iste böyle göstermisler.

V I D E O

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi