yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seminar About Scholarship for Education in Korea & K-F Istanbul Volunteer Meeting
Bir toplantıdan çıkıp geleceğim. Yol bilmez iz bilmez İstanbul cahili ben umarım geç kalmam ^^

★★★ Loving likes the person always looks by binoculars wrong side.. Interesting and hartful syndrome.. I guess I got this syndrome ★★★

https://twitter.com/byeol_bi

C★ Turkey C★
(22-02-2013, Saat: 23:44)byeol_bi yazdı: Bir toplantıdan çıkıp geleceğim. Yol bilmez iz bilmez İstanbul cahili ben umarım geç kalmam ^^

Dedi ve geç kaldı...

★★★ Loving likes the person always looks by binoculars wrong side.. Interesting and hartful syndrome.. I guess I got this syndrome ★★★

https://twitter.com/byeol_bi

C★ Turkey C★
Hem bilgi aldığımız hemde üyeler ile hasret giderdiğimiz bir etkinlik oldu.Bir çok yeni üye ile tanışmak ve sohbet etmekte çok eğlenceliydi.Bugün zaman ayırarak bizleri burs ve etkinlikler hakkında bilgi veren Kore Cumhuriyeti Büyük elçilik Müsteşarı Sayın Dong Woo CHO ,Aynur hanıma ve bu etkinlik için Ankara'dan gelen Hilmi beye de çok teşekkürler. Happy0064
biz teşekkür ederiz canım..sanırım o aynur hanım olacaktı...
Her şey çok güzeldi aileden kaynaklanan sebeplerden ötürü korede üniversite okuyamıyor olsam bile orada olup hayal kurmak güzeldi teşekkürler her şey için Smile
[Resim: koreafansss.gif]

[Resim: hq41.jpg]
Evet bende her ne kadar başını kaçırsam da gerçekten çok bilgilendirici bir konuşmaydı. Bende bu etkinliğimizde bizi bilgilendiren Kore Cumhuriyeti Büyük elçilik Müsteşarı Sayın Dong Woo CHO ya, Aynur Hanıma ve Hilmi bey'e neomu neomu gomawo diyorum ^_^
Çok sevindirici ve harika haberler verdiler bizlere. Bu sene gerçekten de korecanlar için dolu dolu geçicek. Smile
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
(24-02-2013, Saat: 1:49)eve-OK yazdı: biz teşekkür ederiz canım..sanırım o aynur hanım olacaktı...

Aynur ,Aslı yorumları yüzünden yanlış yazmışım ki uyardığın için teşekkürler düzeltmeyi yaptım Anlasma
Ve etkinliğin fotoğrafları geliyoorr..
[Resim: dsc4359u.jpg]

[Resim: dsc4360x.jpg]

[Resim: dsc4364l.jpg]

[Resim: dsc4365a.jpg]
♥ Lee Minho ♥
♥ Shin Minah ♥
♥ BIGBANG ♥
♥ 2NE1 ♥
♥ B.A.P ♥
[Resim: dsc4367v.jpg]

[Resim: dsc4370.jpg]