yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Se7en
Yasasin fotolar geliyor Happy0064 en seksisinden en yakisiklisindan Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin evet canim bilmez miyim senin bu özelliklerdeki oppalarini hem zaten sen kimi seviyorsan bende onu seviyorum bu bir gelenek oldu BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin

Küresel isinmayida ona bagladin ya Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin
Küresel isinmayi Se7en'i o halde görmeden önce sadece seksi sempanzeye bagliyordum ama artik 2 taraftan ates arasindayim. Bilmem halimi anliyor musun biraz ah. Se7en bugünler de Sexy-Bi den yani abisinden tahti devraldi malum benim ilk 3'üm ruh halime göre degisiyor Aksam bakmissin Jeong Woo sabah kalkmisim Wookie..anladin sen onu :img-angel_not: (Gerçi Song senin için hepsini karsilar ama Biggrin Biggrin Biggrin)

Bu arada bugün foto ekleyemiyorum mahrum kal hih. imageshack yine çalismiyor. Yanliz ben durmadim tabi Passion'i dinledim ve bayildim Bakalim sen begenecek misin senin downloadlar arasinda bu var mi canim. Süper bi rap olmus gerçi dansta Bi'nin tirnagi olmaz ya. :fighting29:

http://www.youtube.com/watch?v=SAd9xupLqOY

Ha unutmadan ben 7 olayina öyle bi hizli giris yaptim ki Se7en'in dizisini izlicem insallah yakinda. Daha önceden adini çok duydugum bi komedi vardi onun Se7en in dizisi oldugunu ögrendim ve durur muyum simdi. Onu bir komedi de görmek için ölüyorum. Happy0064 Ayrica bana katilmak isterseniz 07/07/2007'de Se7en partisi var bütün dünyada. Sizide bekliyorum az kaldi yerinizi ayirayim bö. BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
evet kübosum 7 senin sansin se7en senin askin:img-angel_not:BiggrinBiggrin senin oppalarda benimkiler gibi ses yakisiklilikBiggrin
valla canim isin zor iki taraftan ates arasinda kalmissin:img-angel_not: küresel isinmadan en çok sen etkileniyosun:img-angel_not:
dizinin adi ne canim?? merak ettim belki arada kaçamak yaparimBiggrin ilk yeri bana ayir en önden söyle se7eni iyi gören bi yer olsunBiggrinBiggrinBiggrin
[Resim: 80145yz4.jpg]
[Resim: se7entd9.jpg]
[Resim: 5932921vn5.jpg]
Sexy-Bi kadar olmasa da rapleri..Se7enimin tarzi farkli zaten ...
[Resim: psimg2730ah8.jpg]
Ay yine Bi oppamla kiyaslamak gibi olacak ama bu foto sanada its raining i hatirlatmiyor mu üçüzüm..
[Resim: 10078409767090yd0.jpg]
[Resim: 000409hz6.jpg]
Favorim yaa...aja aja !!! Yakinda bannerim olacaksin Se7en sshi...
[Resim: 20060904se7enut4.jpg]
[Resim: 200605091317502jh8.jpg]
[Resim: 20060725144907516sv9.jpg]
[Resim: 2006033023212811301ui6.jpg]
Iste su bakis...katiliyor musun Ebrum ...buna bütün yemek takimlarini kirabilirim ahh..
[Resim: userimageor1.jpg]
SARANGHAMNIDA BiggrinBiggrin Yakinda size cute tarafini da taniticam..diziye yarin basliyorum ins.
[Resim: se7en001lo4.jpg]
Begümüm bu senin DBSK videosundaki yakisikliya benziyor mu hani Se7en sandigin ??

Ilerideki bannerlarimdan biri...yine cool ve hot ..Yanliz merak ettigim bir sey var Bi ye bu kadar benzemekle acaba sikayetçi mi ..
[Resim: hmc05ed7wt1.jpg]
[Resim: hmc11ey9ax2.jpg]
Öhömmm bu fotolari koyarken tekrar söylüyorum Bn olmadigim zamanlarda enistenizi koruyun üçüzlerim sahibi var araoso..
[Resim: xin26110314102600017695xb7.jpg]
[Resim: deepestda6.jpg]
Ve bunlari da bi düsüneyim kime ithaf etsem.Ebrum lalala'yi bizle paylastigin için bu deep kisler sana !!! Ama hotttest ya kiskandim.
Bugünlük gözünüzü doyurdum mu Ebrum..BiggrinBiggrinBiggrin Ne dersin daha gelecek diziyi izledikçe foto da çekicem..Yanliz bn o isareti yaptigi fotoda kaldim kaliyorum..kalmamak zorundayim offf....Kendimi Seol gibi hissettim ya..Bannerimi koyali 2 gün olmasa üsenmicektim neyse..
DAE-Haeshin yazdı:Küresel isinmayi Se7en i o halde görmeden önce sadece seksi sempanzeye bagliyordum ama artik 2 taraftan ates arasindayim Bilmem halimi anliyor musun biraz ahhhh....Se7en bgünlerde Sexy-Bi den yani abisinden tahti devraldi malum bnim ilk 3üm ruh halime göre degisiyor Aksam bakmissin Jeong Woo sabah kalkmisim Wookie..anladin sn onu :img-angel_notSadGerçi Song senin için hepsini karsilar ama BiggrinBiggrinBiggrin)

Bu arada bgün foto ekleyemiyorum mahrum kal hih..imageshack yine çalismiyor..Yanliz bn durmadim tabi Passion i dinledim ve bayildim Bakalim sn begenecek misin senin downloadlar arasinda bu var mi cnm ..Süper bi rap olmus gerçi dansta Bi nin tirnagi olmaz ya....:fighting29:

http://www.youtube.com/watch?v=SAd9xupLqOY

Haaa unutmadan bn 7 olayina öyle bi hizli giris yaptim ki Se7en in dizisini izlicem ins. yakinda..Daha önceden adini çok duydugum bi komedi vardi onun Se7en in dizisi oldugunu ögrendim ve durur muyum simdi...Onu bir komedi de görmek için ölüyorum ..Happy0064Ayrica bna katilmak isterseniz 07 07 2007 de Se7en partisi var bütün dünyada...sizide bekliyorum az kaldi yerinizi ayirayim böö...BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin

haha BiggrinBiggrin evet ya bu çocuk acayip sexi bi ye benziyor ama yani insan bunlari görünce cidden yaniyor BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin kolay gelsin canim sana BiggrinBiggrin

evet canim passionda var dinledigim sarkilarini yazayim buraya istersen

I Just Wanna Be
come back to me
crazy
last of diary
passion ve lalala tabi içlerinde en begendigim sarki lalala
passionun klibini izledim evet dansta bi ile yarisamaz ama yinede beyazlar içindeki halini çok begendim sapkada süper durmus SmileSmile

o diziyi bende çok merak ettim adini paylas bizimle SmileSmile belki kismet olurda izlerim SmileSmile ayrica parti için sorman hata :fighting29: tabi katiliriz yerimizi hazir et SmileSmile
DAE-Haeshin yazdı:[Resim: 2006033023212811301ui6.jpg]
Iste su bakis...katiliyor musun Ebrum ...buna bütün yemek takimlarini kirabilirim ahh..

Katilmamak mümkün mü? BlushBlush Blush Blush Blush

Ayrica sapka çok tatli duruyor enistede(of ya bunada eniste dedik :icon_frown: :icon_frown: Happy0064 :happy0064 Smile

DAE-Haeshin yazdı:[Resim: se7enfirstse7entypeagc8.jpg]
ay çok sexy Blush Blush

DAE-Haeshin yazdı:[Resim: xin26110314102600017695xb7.jpg]
[Resim: deepestda6.jpg]
Veeee bunlari da bi düsüneyim kime ithaf etsem...Ebrum lalala..yi bizle paylastigin için bu deep kissler sana !!! Ama hotttest ya kiskandim..

Canim gözün arkada kalmasin bizki kimleri korumus ikizleriz bu enistemize mi sahip çikamayacagiz :butch: :butch: :butch: Biggrin Biggrin Biggrin

Canim benim çok tesekkürlerr Happy0064 Happy0064 ayrica rica ederim sizlerle paylasmak birer zevkti ;)
buda Tatoo
http://www.youtube.com/watch?v=DvmM4i1ia...ted&search=

valla sarkiyi fazla begenmesemde klibe daha dogrusu enisteye bittim beyzlar içinde çok tatliydi ya ama klibin sonundaki siyahlar içindeki hali beyzdanda güzeldi SmileSmile(ne diyim herhali güzel Smile)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi