yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sayin Müstesar Bay CHO'nun Evine Misafir Olduk / 04.12.2010
Sayin Müstesar Bay CHO ve Esine harika evsahibeligi için çok tesekkür ederiz. AlkisResimlerdende anlasiliyor çok mükemmel insanlar. Ah ben orada olamadigim için çok üzgünüm. Dertli

TÜRKİYE ℂ⋆
Çok güzel bir aksamdi. Bizleri evlerinde agirladiklari için Sayin Müstesar Dong-Woo CHO ve esi Sook-Gyeong SHIM'e tesekkür ederizSmile
Hersey çok güzel gözüküyor...Smile

Paylasim için tesekkürler..Smile

Terlik kismi gözümden kaçmadi...Abaza
Çok hos terlikler..Smile
(07-12-2010, Saat: 4:32)$adrazam yazdı:
(07-12-2010, Saat: 3:05)butterfly7 yazdı: Bana yelpaze ve mendil denk geldi. Biggrin Onay Bu yelpaze ile kendimi SungKyunKwan Scandal dizisindeki Yeorim gibi hissettim. Kralgul

[Resim: dsc044700.jpg]

Hiç heveslenme Burçin Yeorim kadar olamassin o kadar da degil. Smile

Korea-Fans ailesine göstermis oldugu bu konukseverliginden dolayi Bay Cho'ya tesekkür ederiz..

Bu arada resim isini az çok çözmüs gibiye benziyorsunuz ama daha çok yol kat edeceksiniz bana ulasmaniz için ama sabir her seyin anahtaridir Smile.Herkese iyi günler...

Yeorim gibi olamam zaten Fehim. Dodgy Biggrin

(07-12-2010, Saat: 14:46)ikizler yazdı: Hersey çok güzel gözüküyor...=)

Paylasim için tesekkürler..=)

Terlik kismi gözümden kaçmadi...Abaza
Çok hos terlikler..=)

O terlikler benimde çok hosuma gitti. Biggrin Hatta Kader Abla ayagimdaki terliklerin resmini çekmisti. ^^

Duvardakiler vs. evlerindeki çogu sey kore dizilerini hatirlatti normal olarak Biggrin
Mavis ablam kübüsüm ve tanismadik senle ama butterfly7 ( yelpaze yakismis Biggrin ) resimler çok güzel sizden güzel olmasin.. Opucuk
Tesekkürler Bay CHO
süpermis gerçekten.Paylasim için tesekkürler.
Harika fotograflar için tesekkürler.Onay SüpersinizAlkisAlkis
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Paylasim için çok tesekkür ederiz.Smile Keyifli bir aksam olmus sizin için.Onay
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Sayin Kore Cumhuriyeti Büyükelçiligi Müstesari Bay CHO ve Esi'ne bizlere göstermis olduklari konuk severlikleri ve büyük incelik göstererek vermis olduklari hediyeleri için çok tesekkür ederim. Kendilerini Kocaeli'nde misafir etmekten çok mutlu oluruz. Umarim bu sansi yakalariz.

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Bay Cho'nun aile fotografi... Smile
Çok tatli. Smile Aklima Goong geldi. Dizide de böyle çektirmislerdi ya hani... Smile
-
Ve terlikler... Abaza
Terlikleri de asirsaydiniz... Saklan Hatira... Kralgul

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi