yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sayin Müstesar Bay CHO'nun Evine Misafir Olduk / 04.12.2010
Çok güzel bir ziyaret olmus, bizimle paylastiginiz için tesekkürler.
~~~ * SS5❤1 * ~~~
Ya fotograflar o kadar güzel ki yerinizde olmayi çok isterdim. Aglaelsalla Neyse paylastiginiz için tesekkürler. Biggrin

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

(07-12-2010, Saat: 18:38)kimyon yazdı: Bay Cho'nun aile fotografi... Smile
Çok tatli. Smile Aklima Goong geldi. Dizide de böyle çektirmislerdi ya hani... Smile
-
Ve terlikler... Abaza
Terlikleri de asirsaydiniz... Saklan Hatira... Kralgul

kimyon orda sen olmaliymissin bunu yapmak için. Bu cin fikirler ancak senden çikar.Abaza BiggrinBiggrin
TripleS=SS501 ST01Now SHCJ=Once a CJ, Always a CJ [Resim: tumblrinlinemmkth1uzc81.gif]
(07-12-2010, Saat: 3:05)butterfly7 yazdı: Bana yelpaze ve mendil denk geldi. Biggrin Onay Bu yelpaze ile kendimi SungKyunKwan Scandal dizisindeki Yeorim gibi hissettim. Kralgul

[Resim: dsc044700.jpg]

Ah sen baskasin güzel gözlüm. Opucuk Çok tatli çikmissin, yelpazen ve sen. Biggrin Yeorim'de orda olsaydi tamamdi. :img-hysterical: Kader yerken çekilmis ancak yemis. Dodgy Sinan'inda keyfi tikirinda. :img-hysterical: Herkes çok seker teker teker yazamam. Bay Cho ve esi çok nazikler. Çok sanlisiniz arkadaslar. Onay Herkesin adina sevindim.
(11-01-2011, Saat: 0:41)*mygirl* yazdı: Ah sen baskasin güzel gözlüm. Opucuk Çok tatli çikmissin, yelpazen ve sen. Biggrin Yeorim'de orda olsaydi tamamdi. :img-hysterical: Kader yerken çekilmis ancak yemis. Dodgy Sinan'inda keyfi tikirinda. :img-hysterical: Herkes çok seker teker teker yazamam. Bay Cho ve esi çok nazikler. Çok sanlisiniz arkadaslar. Onay Herkesin adina sevindim.

Çok tesekkür ederim Ayse Ablam. Opucuk Opucuk... Aaah ahh!! Yeorim'de olsaydiii... :img-hysterical: ( Senin olmanida isterdim tabii Abaza )

Çok güzel bir ziyaret olmusa benziyor gerçektende. Resimler için ve olaylarin gidisatini anlattigi için Wando'ya tesekkürler. Biggrin Umarim daha çok bulusmalar gerçeklestiririz. Bay Cho ve esine çok tesekkürler. Smile
[Resim: 4iy5j86.gif]
Sungkyunkwan Scandal

kim is love ~ ileri
hale unnimizin sayesende bizde bugün bay cho ile tanistik çok güzel bir gündü.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi