Arkadaşlar bu aksam Meltem TV'de tanıtımlar geçti Saraydaki Mücevher'den sonra Sarayın Rüzgarı yayına girecek tanıtımda haftaiçi hergün Saat 15:00 gündüz akşam ise 20:30 da yayınlanacağı söyleniyor Sarayın Rüzgarı hayranları izlemeyenler izleyebilirler.

Konuyu Oyla:
Sarayın Rüzgarı (Yi San) Meltem TV'de Yeniden Başlıyor!
|
29-07-2009, Saat: 1:29
Bu çok güzel bi haber.Sarayin Rüzgarini bende özlemistim.Keske reklamini bende görseydim.Umarim yarin denk gelirim.Reklam kaç gibi çikiyor?
29-07-2009, Saat: 1:38
Izler miyim bilmiyorum ama final bölümüne kesinlikle bakacagim
![]() ![]() EXO ♥
"Love Me Right" >> Baekhyun ♥ << ♔ hook blade
29-07-2009, Saat: 12:38
Ya bu haberi ben vericektim sabah sabah uykumu bölüp kalkmistim..
![]() ![]() Bizim televizyon bozuk ya..Saraydaki Müceherin son 15 bölümünü falan her gün yalvar yakar dedemin televizyonunda izliyorum.Son iki bölümü kaldi ben onu izlemenin derdindeyim valla,70 küsür bölümlük sarayin rüzgarini izleyebilecegimi sanmiyorum.. ![]() ![]() Çok konustum sanirim,bu kadari yeter.. ![]() Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
29-07-2009, Saat: 12:42
yasasinn harika bir haber
![]() ![]() ![]()
Fazla bişi istemiyorum ki sadece seni diliyorum hayattan..
29-07-2009, Saat: 12:43
oley çok sevindim trt 6 da gösteriliyordu izliyordum ama bir sey anlamiyordum
![]() ![]() ![]() BOM! -Twitter'ım-
29-07-2009, Saat: 12:44
Bu habere çok sevindim izlemeye çalisacagim
![]() ![]() My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
29-07-2009, Saat: 14:30
halil abi sagol o kadar çok sevindimki anlatamam izlememistim ve izlemek istiyordum
meltem tv de artik basladi kore dizilerine heralde ![]() ![]()
SARAYDAKİ MÜCEVHER FAN
JANGGEUM'IN RÜYALARI LEE YOUNG AE FAN ZORAKİ PRENS FAN SE7EN FAN JUMONG FAN KOREA-FANS
29-07-2009, Saat: 15:18
(29-07-2009, Saat: 1:29)Princess Yumi yazdı: Bu çok güzel bi haber.Sarayin Rüzgarini bende özlemistim.Keske reklamini bende görseydim.Umarim yarin denk gelirim.Reklam kaç gibi çikiyor? aksam saraydaki mücevher reklam arasinda gecdi tanitimi tam olarak saatin bilmiyorum daha detayli bilgi edinebilirsem paylasacagim sizlerle |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi