yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) Meltem TV'de Yeniden Başlıyor!
Arkadaşlar bu aksam Meltem TV'de tanıtımlar geçti Saraydaki Mücevher'den sonra Sarayın Rüzgarı yayına girecek tanıtımda haftaiçi hergün Saat 15:00 gündüz akşam ise 20:30 da yayınlanacağı söyleniyor Sarayın Rüzgarı hayranları izlemeyenler izleyebilirler.
Bu çok güzel bi haber.Sarayin Rüzgarini bende özlemistim.Keske reklamini bende görseydim.Umarim yarin denk gelirim.Reklam kaç gibi çikiyor?
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

Izler miyim bilmiyorum ama final bölümüne kesinlikle bakacagim Aglaelsalla Ne finaldi yaa, süperdi Aglaelsalla
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
Ya bu haberi ben vericektim sabah sabah uykumu bölüp kalkmistim..Biggrin Sen benden önce davranmissin..Biggrin
Bizim televizyon bozuk ya..Saraydaki Müceherin son 15 bölümünü falan her gün yalvar yakar dedemin televizyonunda izliyorum.Son iki bölümü kaldi ben onu izlemenin derdindeyim valla,70 küsür bölümlük sarayin rüzgarini izleyebilecegimi sanmiyorum..Aglama Yi San'la Songena'nin askina tanik olmak istiyorum bir yandan,ama bunun jang geum ve min jeong ho çiftine ihanet olabileceginide düsünüyorum..Biggrin Onlarin aski bambaskaydi..:Aglama:
Çok konustum sanirim,bu kadari yeter..Biggrin
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
yasasinn harika bir haber Happy0064 çok tesekkür ederim yaaa harikasin dae sooOpucuk tesekkürlerBiggrin
Fazla bişi istemiyorum ki sadece seni diliyorum hayattan..
oley çok sevindim trt 6 da gösteriliyordu izliyordum ama bir sey anlamiyordum Biggrin sonunda neler oldugunu anlayabilecegim.bende sarydaki mücevherden sonra neyin baslayacagini merak ediyordum.çok sevindim ya BiggrinOnay
Bu habere çok sevindim izlemeye çalisacagim Smile Haber verdigin için tesekkürler abi Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
o kadar sevindim anlatamam.dört gözle bu haberi bekliyodumAllahrazi
halil abi sagol o kadar çok sevindimki anlatamam izlememistim ve izlemek istiyordum
meltem tv de artik basladi kore dizilerine heraldeSmileSmile
SARAYDAKİ MÜCEVHER FAN
JANGGEUM'IN RÜYALARI
LEE YOUNG AE FAN
ZORAKİ PRENS FAN
SE7EN FAN
JUMONG FAN
KOREA-FANS
(29-07-2009, Saat: 1:29)Princess Yumi yazdı: Bu çok güzel bi haber.Sarayin Rüzgarini bende özlemistim.Keske reklamini bende görseydim.Umarim yarin denk gelirim.Reklam kaç gibi çikiyor?

aksam saraydaki mücevher reklam arasinda gecdi tanitimi tam olarak saatin bilmiyorum daha detayli bilgi edinebilirsem paylasacagim sizlerle

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi