yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) ile İlgili Düşünceler ve Genel Bilgiler
ben diziyi zaten bir çin kanalindan izliyordum hiç merak etmeyin jumongu aratmayacak türden bir dizi
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

çok sükür benimde saatte sorunum yokSmile

♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish Biggrin

Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (:
yaaaa off ya saat 14.45 deymis ya.. izleyemiycem. öff 18.00 da fln olsa olmazmiymis. Hani trt çeviremnlerinden bazilari buraya üye ya. acaba onlara söylesek de flimlerin yayin saatleriyle ilgilenen kisiye söylese neolurya (biliyorum fazla hayal kuruyorum) .. öfffff agliycam simdi ya.
Homin yazdı:
esmerkiz yazdı:

Internetten izleyebiliriz, görüntü ve ses TRTde yayinlandigi gibi olmuyor ama idare edecegiz artik Smile

ya bizim internette sinirli izlesem kota doluyorda tasiyor. offf ya çildiricigim
Blush 
.Tukarikashi. yazdı:aslinda onda suphem yok nede olsa kore dizisi ama biz jumonga kendimizi ayarlamistik birden bunu ogrenince sasirdik
benim anlamadigim dublajlara bile baslandi denilmisti..ne oldu da degistirme karari aldilar cok merak ettim dogrusu..
Yi San yazdı:
.Tukarikashi. yazdı:haydaa bu dizi nerden cikti ya :fighting29: ne guzel jumong yayinlanacak diye seviniyoduk nyse insallah bu dizide guzeldir
yayin saati cok kotuymus ama online olarak veren siteler olur merak etmeyin

üzülme bu dizi de çok güzel Smile
ewet ya bennde jumong yayinlanacak diye çok sevinmistim ama neyse hiç olmamasindan iyidir[/color]
[Resim: 2474.jpg]

tanitim için çok tesekürler... keske bu tanidik yüzlerin arasinda jang geum(lee young ae) de olsaydi...Smile
dizinin konusu güzelmis, ne güzel tanidik oyuncular da var ama ben maalesef okul yüzünden izleyemiycem. Ama internete koyarsaniz çok sevinirim Smile
Saraydaki Mücevher

Queen Seon Duk Fan Club

!●~•YiSan Fan Club / YiSan Sevenler Fan Kulübü
arkadaslar hani jumong du yeni dizi ne oldu da degisti.bide konusu tam olarak ne bilen varmi
güzel bir diziye benziyor okul zamanina gelen arkdaslar için çok üzüldüm onlarda internetten izleyebilirler paylasim ve konusu için tesekkürler Smile
Jön yok gibi geldi:icon_frown:ColdHilal çeviri için tesekkürler.Saraydaki mücevheri izlemek için ders aralarinda kaçip soran arkadaslara yoklamaya yetisirim cevabi vermekten sikilmistim,bitsin bu iskence artik.Aksam yemegi saatinde olsun hem yiyelim hem izleyelim,o zamanda uzmanlara göre obez oluruz ama olsun:fighting29:Trt bunu bir gelenek haline getirsin lütfen bence hiç bitmesin Kore dizileri.Tugbacigim sende izleyemiyeceksim ama üzülme bak ben agliyormuyum?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi