02-10-2008, Saat: 1:45
evet ya saat 14 45 te olmasi çok kötü dizinin birazini kaçiricam acaba trtye mail mi atsak aksamüstü olmasi için...
Sarayın Rüzgarı (Yi San) ile İlgili Düşünceler ve Genel Bilgiler
|
02-10-2008, Saat: 1:45
evet ya saat 14 45 te olmasi çok kötü dizinin birazini kaçiricam acaba trtye mail mi atsak aksamüstü olmasi için...
Bu resimdeki 1. ve 2. adam Denizler Imparatorunda oynuyordu. Saraydaki mücevherden de baya tandik oyuncu var. 1. resimdeki adamin ismini animsayamadim ama 2.si Yeom Jangin adamalrindan Dae Chi idi. Her ne kadar haftada 2 kere seyredebilecek olsam da merakla bekliyorum bu diziyi
![]()
02-10-2008, Saat: 3:38
Homin yazdı:Wikipediden çevirdigim bazi bilgileri paylasayim; bilgiler için tesekkürler Hilalcim ![]() ![]() artik özetlerle bir sekilde takip etmeye çalisirim artik dizide bir sürü tanidik yüz var harika bir dizi olacagi bastan belli zaten... izleyemiyor olduguma birkez daha üzüldüm simdi
02-10-2008, Saat: 3:41
esmerkiz yazdı:Homin yazdı:Wikipediden çevirdigim bazi bilgileri paylasayim; Aynen öyle oldu ya Jumongun yayinlanmadigina mi üzüleyim, bu dizinin yayin saatine mi, nadiren izleyebilecegime mi ![]() Geceleri tekrari filan varsa uykumuzdan vaz geçecegiz ne yapalim artik ![]()
02-10-2008, Saat: 4:02
jumong yerine bu diziyi görünce bende çok sasirdim o kadar bekledik sonunda da olmayacak ve herzaman sikinti olmus bir saate koymalari daha bir üzdü beni... tekrari sabah saat 4:30 olcakmis ben zor izlerim gibi... olursa özetlere devam ederim artik
![]()
02-10-2008, Saat: 4:07
esmerkiz yazdı:jumong yerine bu diziyi görünce bende çok sasirdim o kadar bekledik sonunda da olmayacak ve herzaman sikinti olmus bir saate koymalari daha bir üzdü beni... tekrari sabah saat 4:30 olcakmis ben zor izlerim gibi... olursa özetlere devam ederim artik Internetten izleyebiliriz, görüntü ve ses TRTde yayinlandigi gibi olmuyor ama idare edecegiz artik ![]()
02-10-2008, Saat: 4:14
Homin yazdı:Internetten izleyebiliriz, görüntü ve ses TRTde yayinlandigi gibi olmuyor ama idare edecegiz artik evet ben onu unutmustum...görüntü ve ses iyi olmasa da hiç izlemekten daha iyidir.. hatirlatigin için sagol Hilalcim ![]()
02-10-2008, Saat: 11:05
yeni bir kore dizisi ne güzel yaa :cheer: saat sorunu olmayan bir benim galiba... herkes saatten sikayetçi belki saraydaki mücevherde oldugu gibi birde aksam saatine koyarlar diziyi izleyemeyenler izler, izleyenlerde tekrarlar...
shin bee yi çok severdim ben saraydaki mücevherde.. onun basrolde olmasi beni heyecanlandirdi. güzel bir diziye benziyor merakla bekliyorum bende sizin gibi.
02-10-2008, Saat: 13:12
♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish ![]() Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (:
02-10-2008, Saat: 14:05
Homin yazdı:sunshine yazdı:Konusu gerçekten de çok güzelmis ancak okul nedeniyle çogu bölümü izleyemeyecegim.... yaa ewet bende seyredemicem.bu çok kötü oldu yaa.okul saatine denk geliyo.jumongu vericekleri saatte yayinlasalar güzel olurdu.mesela onu 18.00 de vericeklerdi.lüfen öyle olsunn... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|