15-10-2008, Saat: 17:42
O kadinla evlenmis hemen.Bekleseydi Seong Yean'i
Sarayın Rüzgarı (Yi san) 8.Bölüm
|
15-10-2008, Saat: 17:47
DannyFun yazdı:hayirrrrrr olamaz ya bir haber bu kadar kötü olur yani ![]() ![]()
15-10-2008, Saat: 17:55
ya bu bölümde süperdi iyice isindim ben diziye ama varya bu kraliçe ne seytanmisdiabloher seyin basinda o varmiis bu arada yisan evliymis bence yisanin karisini hasta edende kraliçe baksaniza saraya gelir gelmez hemen benim ilacimdan hazirlayin dein oda ayyyyyyyyyyyyyyyy canim ne kadar sevindi kraliçe beni düsünüyo diye çok safa benziyo:img-angel:bu yisa nin karisi ben yarin izleyemiyorum:icon_frown:
15-10-2008, Saat: 18:06
Arkadaslar gelecek bölümle ilgili yorumlarinizi lütfen spoiler içine aliniz!!!!
Hakkınızı helal edin. ~
15-10-2008, Saat: 18:10
ya nasil izliyosunuz youtubeden ben bulamadim bölümleri her türlü ep-episode çikmadi bilen varsa lütfen yardimci olsun simdiden tesekkürler:d
15-10-2008, Saat: 18:56
prensimiz herzamanki gibi zor durumda kaldi simdi de mahkumlar öldürüldü.adamcagizin çocuklugundan beri basindan bela eksik olmadi...:icon_frown:
acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir...
15-10-2008, Saat: 20:46
Yi San Son yeon bulunmasini istemistir. Sanat atölyesinde yoktur, izin günüdür. Nam Sa-cho’da kizn evine gider orda da yoktur. Atölye ressamlarindan biri (tombul olan) Song Yeon bir isi için yanina almistir. Bir müsterisi resmiinin çizilmesini istemistir, ama bayan oldugu için ressam onu perde arkasindan yarim yamalak görecegi için Song Yeon’dan kadini tarif etmesini boyalari hazirladiktan sonra gidebilecegini söyler. Song Yeon giderken Saray fertlerinden biri olan güleryüzlü bir bayan onu yanina çagirir, ondan kek yapiminda yardimini ister, Song Yeon kabul eder. Bu hanim Yi San’in karisi Hyo Eui’dur. Kansizlik hastaligi nedeniyle saray binasindan ayri baska bir binada yasamakta, tedavi görmektedir. Isleri bittikten sonra Hyo Eui Song Yeon’a meziyetli oldugundan kendisini yanina verilmesini annesinden rica edecegini söyler, Song Yeon ona sanat atölyesinde çalistigini belirtir, Hyo Eui’da onu mutfak çalisanlarindan biri oldugunu sandigini söyler, onlar konusurken bir lady kendisine seslenmektedir. Saray hekiminin geldigini kendisini bekledigini haber verir. Muayeneden sonra Hyo Eui kayinvalidesinin yanina gider saraya dönmek istedigini belirtir, kocasinin basinin dertte oldugu duydugunu ona destek olmak için yaninda olmak istedigini söyler. Kayinvalidesi ona önce kendi sagligini düsünmesi gerektigini söyler, bunun es olarak onun ilk görevi oldugunu ifade eder, bir an önce iyilesip kocasinin yanina saraya dönmesini ister. .
Dae Soo askeriyye sinavlarina girmeye karar vermistir. Bu arada Song Yeon kitapçida kumas hirsizlari tarafindan Dae Soo’dan intikam almak için kaçirilmistir. Dae Soo ve amcasi Hong-bong Han yemek yemek için her zamanki lokanta giderler. Lokanta sahibi kadin Hon-bong’a gündüz bazi adamlarin geldigini kendisine vermesi için bir firça verdigini söylerek bir firça uzatir. Bu firçanin Song Yeon’a ait oldugunu hemen anlarlar. Dae Soo Song Yeon’nun kaçirildigini hisseder, amcasi sakin olmasini önce atölyeye sonra eve bir bakalim diye yegenini sakinlestirmeye çalisir. Eve geldiklerinde her ikisi ayri olarak birer kisiye karsilasirlar : Hong-bong Nam Sa-cho ile, Dae Soo’da Yi San’la ama Dae Soo onu haydut sanip yumruklar, yakasina yapisir. Yi San gülümser hiç degismedigini söyler, Dae Soo anlamaya çalisrken amcasi onu tutar ve yakasina yapistigi kisinin kim oldugunu söyler... Yi San Song Yeon’u sorar, Dae Soo kendisi yüzünden Song Yeon’un kaçirildigini söyler. Yi Sam yardimcisi Nam Sa-cho’ya polise giderek geregin yapilmasi isteyecegini söyleyince Nam So-cho bunun kraliyet geleneklerine aykiri oldugunu bir veliaht prensin polis teskilatina emir verme yetkisi olmadigini endiseyle söylesede Yi san kararlidir. Emniyete gider polis muavininden memurlari toplayip hirsizlarin bulunduklari ikametgâh’in basilmasini hepsinin yakalanmasini emreder, polis muavini karsi çikar kral’in emri olmadan yapamam deyince kilicini çeker... Dae Soo Song Yeon’nu kurtarmaya istenilen yere gider, soygunculardan biri kiza saldirmaya hazirlanirken yetisir ama diger adamlar onu yakalayip kazdiklari çukura atip gömmeye baslarlar. Vaktinde Yi San beraberinde polislerle gelir. Birçok zanli yakalanir. Haydutlarin ikisi Song Yeon’u rehin alip kaçarlar... bu yüzden Song Yeon’ayi tutuldugu külübede bulamazlar. Nam Sa Cho Yi San’ a Saraya dönmek zorunda oldugunu, Kral’in olanlari ögrendigini, kizgin oldugu haberini aldigini söyler. Dae Soo dönmesini tavsiye eder, elinden geleni yapacagini temin eder Yi San istemesede saray’a döner. Nam Sa cho’danda kalmasini istemistir. Yi San Kral’in makam binasina geldiginde içerde bakanlar, bürokratlar Yi San’nin polis teskilani kendi özel meseleleri için kullandigi gerekçesiyle cezalandirilmasi gerektigi hususunda Kral’i ikna etmeye çalismaktadirlar. Yi San gelisinin Kral’a haber verilmesini ister. Kral kabul eder ama kizgindir. Yi San zanlilarin beyaz kumas hirsizlari oldugunu ve sorusturmayi yürütebilmek, onlari sahsi olarak sorgulamayabilmek için tam yetki istedigini söyler. Saray görevlilerinden bir zümrenin kendisine karsi cephe aldigini ve onu devirmeye, bertaraf etmeye çalistiklarini söyler. Kral ispatin varmi diye sorar Yi San var cevabini verir. Orada bulunan bozguncu devlet görevlileri haliyle endiseye kapilir. Yalniz kaldiklarinda, Kral Yi San’a tam yetkiyi verecegini söyler. Yi San kendisine tuzak kuranlari bulacagini söyler. Kral’in kendisine verdigi tam yetki sayesinde polis teskilati hapishane görevlileri onun emrine girmistir. Suçlulari bizzat sorgulayabilecektir. Song Yeon’yi kaçiranlar onu bir fuhus yaptiran bir adama satarlar. Kizcagizi diger kadinlarin yanina kapatir. Bu arada cuntacilar bir toplanti hazirligindadirlar. Hoo Gyeom ve prenses Hwa Wan’da vardir. Beklenen biri vardir ve nihayet gelir. Toplanti onun, Ana kraliçe’nin, önderliginde yapilacaktir.... Ana kraliçe gitmeden önce, Hoo Gyeom’a bir daha hata yapmayin diye uyarir. Hoo Gyeom’un aklinda bir hinlik daha vardir... Polis’e Yi San’in mührünü kullanilarak yazilmis bir emir göndermislerdir. Bu emir dogrultusunda polisler mahkumlarla emniyete dogru giderken saldiriya ugrarlar... Polis sefi Yi San’a kendilerine gelen yazili emri gösterir, Yi San çok sasirir, imza kendisine aittir ama bu yazili emrin kendisine ait olmadigini, mahkumlarin emniyete götürülmesi emrini vermedigini söyler, gönderdigi emirde baska seyler yaziliydi. Kral’da gelir, mahkumlarin nerde oldugunu sorar, Yi San biraz tereddüt eder ve mahkumlarin kayboldugunu söyliverir....
15-10-2008, Saat: 21:28
15-10-2008, Saat: 21:56
sormasi ayiptir bu yi san ne zaman evlendi......
l sorry l love you
full house song hye kyooo han ji min lm soo jung
15-10-2008, Saat: 22:35
Dae soo'nun amcasinin ismi DAL-HO imis, özete hong bong yazmistim, karistirmisim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|