yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 68.Bölüm
Hong bu sekilde ölemezsin Aglama Aglama
Bugün koskoca Hong'un insanlar tarafindan asagilanmasini gördükten sonra birde ölecegi sahneleri görmeye dayanamam.. Aglama

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

(13-01-2009, Saat: 23:47)Ho Min yazdı: Jeong Yak Yong çok komik, kral ne yapsin.Biggrin Böyle çok hüzünlü bir bölümde bile güldürmüstü beniSmile

Aynen bende agladim yarim saat gözlerim sisti Jung Yak Young çikinca gülmeye basladim.Kral ne yapsin Biggrin
Hong elveda... Aglaelsalla
Hakkınızı helal edin. ~
Bu Dizinin her bir Bölümü harika. AlkisOnaySuperOnayAlkisAlkisGozlukgulmek
demek hong u bu kadar çabuk unutmamiz geekiyo. Sad oysa neler yapmisti krali için.onu asla unutmucam...Aglaelsalla
Özet ve resimler için tesekkürler.
Yarin çok hüzünlenecez anlasilan.Duygu yüklü bir bölüm bizi bekliyor.
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

(13-01-2009, Saat: 23:48)TiLsimLi~ߣߣk yazdı:
(13-01-2009, Saat: 23:47)Ho Min yazdı:
(13-01-2009, Saat: 23:44)TiLsimLi~ߣߣk yazdı: Nasil gülebiliyor yaaa Ban

Jeong Yak Yong çok komik, kral ne yapsin.Biggrin Böyle çok hüzünlü bir bölümde bile güldürmüstü beniSmile

Aglaelsalla bilmiyordum.
ama Yi San'a çok kizginim..

Kizma Nursena yaptigi affedilir birsey degildi ya zehir yemege konulsaydi Smile
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(13-01-2009, Saat: 23:47)son74 yazdı: bölüm önemli ilk yarim saat agliyacagiz hemde çok aglayacagiz Aglama:amnlasma: en azindan kralin asla onu unutmadigini anladi ay deaoso beni öldürecek zavali hele amcasi ve yengesi nasilda agliyorlar herhalde pismanliklar içindelerdir ay çok kotü yaa ne yapalim kaldi son 8 bölüm amanim aman AglaelsallaAglama

Öyle cidden farkinda degildims en yazinca farkettim dizi bitmek üzere yahu..Off off Hong-guk-young çok özleyecegiz seni çok..Iki kötülük yapacaktin yüzüne gözüne bulastirdin ya.. Sad Kizgin Aglaelsalla Aglaelsalla
Hakkınızı helal edin. ~
(13-01-2009, Saat: 23:53)sunshine yazdı:
(13-01-2009, Saat: 23:47)son74 yazdı: bölüm önemli ilk yarim saat agliyacagiz hemde çok aglayacagiz Aglama:amnlasma: en azindan kralin asla onu unutmadigini anladi ay deaoso beni öldürecek zavali hele amcasi ve yengesi nasilda agliyorlar herhalde pismanliklar içindelerdir ay çok kotü yaa ne yapalim kaldi son 8 bölüm amanim aman AglaelsallaAglama

Öyle cidden farkinda degildims en yazinca farkettim dizi bitmek üzere yahu..Off off Hong-guk-young çok özleyecegiz seni çok..Iki kötülük yapacaktin yüzüne gözüne bulastirdin ya.. Sad Kizgin Aglaelsalla Aglaelsalla

iyiliginden beceremedi kötülügüAglama
bu bölüm çok kötü izledigimde aglamistim ama türkçesinde daha çok aglarim Aglaelsalla hong'a üzülüyorum bence dizide böyle ölmemeliydi...bu arada song yeon yeni gelen cariyeye yardim gibi bisey yapiyor...
(13-01-2009, Saat: 23:53)sunshine yazdı:

iyi ki hatirlattiniz ya bitmesin sarayin rüzgari bitmesin ya çok güzel ben çok baglandim..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi