yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 67.Bölüm
Çok güzel bir bölümdü.Dizinin basinda çok üzüldüm fakat sonuna dogru çok eglenceliydi.Kral zaten bilime ve yeniliklere çok önem veren biri ,diziye yeni katilan örenci de tam onun istedigi gibi. Sanirim sekreter Hongun eksikligini hissettirmeyecek.
bu günkü bölümde hem çok duygulandim Aglamahemde çokk güldümmm..Biggrin

duygulandim çünkü hongun hali beni çok üzdü.. ama herkez ektigini biçer...
güldüm çünkü sonlarina dogruu Yisanin karsilastig o genç adamla olan diyologlari beni çok güldürdü... Smile
Yisanin hali çok komikti dürbünü elinden almak çok zor oldu....
bi de en sonunda YISANIN
'evet ben kralim senin de basin fena halde derttee' demesi o genç adam sanirim ögrenci... zavalli adam ya kimle konustugunun farkinda bile degildii Biggrin
bu arada yeni cariyede gelmis yaa off bu ana kraliçe sinir edio insani ama yeni cariye köt birine benzemio galiba tabi erken konusmamak lazim zamaninda hong içinde çok iyi demistik ama sonu malum..
güzel bi bölümdü...Onay
[Resim: leadsbdpo0.jpg]

[Resim: eregi7.jpg]
Bu gün harika bir bölümdü öncellikle komutan hong çok üzüldüm bide song yeon zavallicik ana kraliçe diger cariyeye nasil davariniyo song yeon nasil davraniyo yeni adam çok komik bayildim bu yeni karaktere Onay Biggrin

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
yeni cariyenin bugünkü inceligine dikkat ettigime göre song yeon la fazla ugrasmicak.yi san in aksam cariyenin odasina gidecegini duyunca içten içe üzüldü garbim.ana kraliçede isinmadi gitti song yeon ya. Ofkeli neresini begenmiyosa.sirf ogluna giciklik olsun diye yapiyor herhalde.olsun song yeon ne yapar eder gönlünü kazanir bence o kaynananin... yi sanin içinden geçenleride ancak sevdigi anliyabiliyo.song yeon nasilda anladi derdini kralin.ee tabi nede olsa ruhikizi sayilir... Smile
Ay bugün çok agladim ya Aglama Zavalli Hong her nekadarda yaptiklarindan hoslanmasamda yazik ya.Çok acidim onun o haline.Zavalli Yisan'da üzüldü kahroldu yaAglama Ama görünüs o ki sanirim bizim kral yeni birini buldu.Karsisina çikan o genç Hong'a hakaret etmek gibi olmasin ama Hong'tan akilli.Bir sonraki bölümü merakla bekliyorum Biggrin
~~
[Resim: 77603138.png]
Hong'u ilk gördügüm andan itibaren sevememistim.Hep ondan ciddi bir sorun çikacak diye düsünmüstüm ama bugün çok üzüldüm.Kaç bölümdür artik cezasini çeksin,suçu ortaya çiksin diye bekliyordum ama çok acidim haline.Dizi basladigindan beri kaç sahnede içim burkuldu fakat aglayacagim sahnenin Hong ile ilgili olacagini asla düsünmezdim...Aglama
Sanirim birkaç gündür diziyi izlerken bazi sahneleri kaçirmisim çünkü yeni cariyenin geldigini hiç görmedim ben...Saskin
Kötü kraliçe neden bir türlü cezasini bulmuyor anlamiyorum.Hong ifadesinde onla is birligi yaptigini bir sekilde onun etkisinde kaldigini,onun dediklerini yaptigini itiraf etti zaten..Saskin .Sanirim kraliçe daha gerekli Igrenc
bugunku bolum guzeldi yeni cariye iyi birine benziyo cok kibardi kralda sanirim komutani buldu Biggrin
(13-01-2009, Saat: 17:22)blue*girl-ayumi yazdı: Ay bugün çok agladim ya Aglama Zavalli Hong her nekadarda yaptiklarindan hoslanmasamda yazik ya.Çok acidim onun o haline.Zavalli Yisan'da üzüldü kahroldu yaAglama Ama görünüs o ki sanirim bizim kral yeni birini buldu.Karsisina çikan o genç Hong'a hakaret etmek gibi olmasin ama Hong'tan akilli.Bir sonraki bölümü merakla bekliyorum Biggrin

Bencede söylediklerinin hepsine katiliyorum Hong çok kötü görünüyordu Aglama Bide yeni cariye hos biri ana kraliçe iyice canimi sikmaya basladi gicik kadin Ofkeli Ne yaparsa yapsin Song-yeon bastaci iste Igrenc
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
hong defteri acikli ve aglamakli bi sekilde kapandigina göre sunu sormak istiyorum: yeni cariye neden bu kadar güzel vee ilk izlenimi olumluKizgin oysa ben ondan nefret etmeyi planliyodumAglaelsalla

Bugün sinavim oldugu için bu bölümü izleyemedim, annemden anlatmasini istedim... (kontrol ediyorum ben yokken izliyor mu diyeBiggrin)anlatirken göz yaslarini tutamadi o da benim gibiAglaelsalla... Sabahin köründe kalkip izlemek sart oldu...Aglama

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi