yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 67.Bölüm
Acaba kral inandi da eyvah ben ne yapacagim diyemi güldüBiggrin
Yoksa bu delirmis galiba diyemi güldü komik çocuk.Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

Kral'in diziye yeni giren karakter Jung Yak Young'un dürbününü asip geri vermek istemedigi sahne çok komikti. Çock gibi vermiyorum felan dedi, Jung Yak Young dürbünü Kral'in elinden zorla aldi Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Cariye ne hos biri Smile Çok begendim gerçekten. Çok güzel Masallah Biggrin
Baya hüzünlü bir bölümdü. Su taslama sahnesi zaten bardagi tasirdi...
(13-01-2009, Saat: 16:37)sunshine yazdı: Kral'in diziye yeni giren karakter Jung Yak Young'un dürbününü asip geri vermek istemedigi sahne çok komikti. Çock gibi vermiyorum felan dedi, Jung Yak Young dürbünü Kral'in elinden zorla aldi Biggrin

Kralin cani sikiliyordu sarayda zaten ve Hong'un üzüntüsüde vardi..

Jung Yak'la karsilasmasi iyi oldu yazik ya Yisana..
Biraz yüzü gülsünBiggrin
Song II Gook Ve Papatya

(13-01-2009, Saat: 16:34)angelus2097 yazdı: bu ne ya gülmekten karnima agrilar girdi Yi Sanin dürbünü çekistirmesi çok komikti vermiycem iste Biggrin

evet çok haklisin o sahne çok komikti gülmekten gözlerim yasardiBiggrin
(13-01-2009, Saat: 16:38)saylan_çu yazdı: Cariye ne hos biri Smile Çok begendim gerçekten. Çok güzel Masallah Biggrin
Baya hüzünlü bir bölümdü. Su taslama sahnesi zaten bardagi tasirdi...

Gerçekten öyle..O yollardan Noronlarda geçti ama hiç taslanmadiSad Hep affedildi zavalli Hong zaten vazgeçmisti ya..Sad Bence sadece görevinden alinmaliydi. Sürgüne gönderilmemeliydi..Saraya da girmesi yasaklanirdi o da normal yasamina devam ederdi..Sad
Hakkınızı helal edin. ~
son 30 dk sina yetissemde sanin ögrenci çocukla yaptigi konusmalar çok komikti anladigim kadar kral hong u özlüyo(bende özlüyorum yoklugu çok belli)Aglaelsalla
Bu gün ne kadar agladim ya Aglama Hong-Guk'un kralla konusmasi ve onu götürürlerken muhafiz Seo'nun aglayisi çok üzücüydü. Sürgündeyken bile hala krali düsünüyor.Kral onun birini bir daha bulamaz.
Diziye yeni giren adam çok komik.Oldukça zeki ve yetenekli birine benziyor.Hele bölüm sonu çok komikti.

ben o giderken agladimSadçok acikliydi
güzel bir bölümdü San in anneside bu kadar sorun varken
Prensesimize takmis kafayi
diziye yeni katilan karakter gerçektende çok içe yakin ve neseli
gözüküyor bakalim diger bölümde ne olacakSmile
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

Hem agladim hem güldüm. Jang-bo'nun Hong'un arkasindan aglamasi,Dae Soo'yla sürgündeyken yagtigi konusma çok hüzünlüydü.
Yeni giren oyuncu krala baya yardimci olacak gibi görünüyor. Çok zeki biri. Kralla dürbün için yaptigi çekistirme çok komikti. Kralin yüzü tekrar gülmeye basladi sayesindeSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi