yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 67.Bölüm
(12-01-2009, Saat: 23:22)FiLiZz53 yazdı: Her ne kadar Hong'a artik sinir olsamda özeti okuyunca acidim ona.. Sürgüne gönderilmis ve hasta, hala Kralin islerini düsünüyor... Aglama
Kraliçe'ye gelince; ne diye bu kadar israr ediyor bu cariye konusunda sanki Ofkeli
Özet ve resimler için çok tesekkürler...

evet bende sana katiliyorum kaldi tamam varis için böyle davraniyor ama bence artik asiriya gidiyor .oglunun duygularini görmezden geliyor.

TÜRKİYE ℂ⋆
yine cok alayacagimiz bir bölüm olcak galiba Aglama
hong yaptiklari hatalar'i caniyla ödemedigi icin dua etsin Allahrazi sürgün'e gönderilmek onun icin en büyük ödül böyle bir durumda.

ana kralice'ye cok sinirleniyorum! ne var sanki song yeon'u kabullenmeyecek? cariye üstüne cariye aliyor hasta Ban

maalesef bu bölüm'ü de gec izleyebilecegim Sad ders'e girmem lazim..

özet ve resimler icin cok tesekkürler sunshine Smile

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
(12-01-2009, Saat: 23:36)a-lee-na yazdı: ana kralice'ye cok sinirleniyorum! ne var sanki song yeon'u kabullenmiyecek? cariye üstüne cariye aliyor hasta Ban

kabullenecek merak etme
Emin degilim ama bu yeni gelen cariye Song-yeon'la aslinda iyi geçiniyormus gibi görünüyor ama degil. Anladigim kadariyla yarinki görüsmede song-yeon'u biraz assaliyor inceden inceden..
bu arada özet ve resimler için tesekkürler...Opucuk
Love......Love...........Love................
ya çok acikli bi bölümmüsDertli
ya benim anlamadigim bisi var.
hong suçlarini itiraf ederken eski kraliçe ile görüstügünü söyledi
eski kraliçeye neden ceza verilmiyor
yada uzaklastirilmiyor.
hong un aklina girdigi belli olmadi mi?
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
ben 66 bölmü izleyemedim yarinda izleyebilirmiyim bilemiyorum bakalim neler olacak ya sabah kaçta tekrari var söylerseniz sevinirimSmile
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

Yine çok acikli bir bölüm bizleri bekliyor...Aglama

Ana kraliçe yine yapmis yapacagini yine bulmus yeni bir cariye.. Biri bu kadini durdursun... Ofkeli

Resimler ve özet için çok tesekkürler...
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Yine yürekleri burkan bir bölüm ve ben yine izleyemeyecegimAglama
Dae Soo Hongu ziyaret etmege gittiginde ikisi de üzüntüden yiyemiyor ve Hong Dae Sooya bakip bu kadar seçici olma benim gibi bir suçlu için bu bir ziyafet diyor...
Bu bölümde de çok aglamistim Yi San - Hong , Dae Soo-Hong diyaloglariyla aglamamak mümkün degil açikçasiAglama
Bu bölüm oldukça duygusal ama yeni giren karakter Jeong Yak Yong biraz güldürecek bizleri, hep aglamayacagizSmile
yine çok acikli bir bölüm olacak...resim ve özet için tesekkürler...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi