yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 42.Bölüm
çok güseldi yaaaa hele sonu yok mu "Kraliçenin bütün sifatlari ve yetkisi alinmistirrr" sonunda mutlu bitmeye basladi bölüm sonlari

"hep iyiler kazanir bunu Tanridan baska hangi güç yapabilir" güsel mesaj Onay
İmzanız kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
Çok güzel bir bölüm izledik. Kraliçe'nin yüz hali en bastan görmek istedigim sekildeydi..Sarhos
Eger kral bu karari vermeseydi ben kalp krizi geçirirdim heralde
Prense çok sinirlendim deli etti beni
En çok müfettise üzüldüm =(
yisan bakanlari affedince müfettisin yüzü çok kötü oldu jung un bakani devreye sokarak noron grubunu affettirmesi zekiceydi ama kral hiçbirisini affetmez artik sanirim hepsi ölecek off sekreter jung ölmesinnnAglama
sonu güzeldi bence basta veliaht prens biraz sacmaladi PismanAllah tan kral duydu da elinden geleni yapti sonu güzel bitti dizinin Smile
çok güzel bir sondu....yi san'nin kral için suçlulari cezalandirmamasi biraz sinir bozucuydu ama kral kraliçeyi hakettigi yere getiricek insallahSmile
Iki gündür bölüm sonlarini krala özel çekmisler kraliçe olayi kralin ikinci golü oldu tam doksandan Biggrin Alkis

Allahrazi Allahrazi

Bakalim yarin bizi neler bekliyor heyacanla bekliyoruz...:atkilinc:
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Allahrazi Sonu çok iyi bitti !! Allahrazi
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Sürprizlerle dolu ve çok heyecanli bir bölüm oldu..Onay
Tam hersey bitti derken kral komadan uyandi,gerçekten Yi San'in kurtulusu oldu kralin uyanisi...Smile
Song II Gook Ve Papatya

bugünkü bölümde bütün herkezin cezalandirilmasini çok çok istersim yisan kralin hastaliginin herkezce duyulmamasini istedigi için ört bas etmeye çalisti ve yanindaki bütün herkezi üzdüü tabi yisanda bu duruma üzüldü ama o krali düsündügü için öylece kaldi ama son sahnede kralin kraliçeye söyledikleri harikaydii kraliçenin isi bitti sanirimZuhaha

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi