yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 40. Bölüm
Dizide kralin hastaligi herseyi yeniden karman çorman yapti maalesefSadKarsilikli çekismeler aynen devam ediyor bu böyle sürerse dizi bitmeez Biggrin Zaten bitsin de istemeyiz ama artik sabrim tasmaya basladi hele o kraliçe varya Ofkeli Prens en sonunda resti de çekti bi güzel kraliçeye içimin yaglari da eridiiiBiggrin

Bu arada birsey farkettim yani sonradan aklima geldi.Aynen dizide oldugu gibi Osmanli devletnde de ayni entrikalar çevrilmisti.Osmanli devletinin yikilmasinin en büyük nedenlerinden biri de bu tür ayak oyunlariydi.Umarim sorunlar bir sekilde çözülür.En yakin zamanda kralin sagligina kavusmasi dilegimAglama
Ya elektrik yeni geldi Sad

Su kraliçeyi elime verseler bi kasik suda bogarim Kizgin Yi San kraliçeye agzinin payini verdi
"sizi bu salondan attirmami istemiyorsaniz çikin lütfen"
Ayrica bir tanik daha var bakan choi ama oda yilanin basi Ofkeli
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
kraliçe gerçekten gicikOfkeliama merak etmeyin yarinki bölümde agzinin payini alacak emin olun:atkilinc::atkilinc:
[Resim: 2474.jpg]

Nasil bitti peki?

kraliçe gerçekten ölmeyi hak ediyo o kadini elime vermesimler prensimize cok üzüldüm yine bir sorun cikti kral umarim uyanir yoksa bizim prensin isi cok zor yazik yha böyle kralice olmaz olsun altin kutuda ne var cok merak ettim belki prensin isine yarar
ufff kraliçeden nefret ediyorum kraliçelik neyine yetmiyo yaaaa
(01-12-2008, Saat: 16:51)TiLsimLi~ߣߣk yazdı: Ya elektrik yeni geldi Sad

Ayni yerde oturdugumuz nerden belli..Biggrin Elektrikler tam dizi baslarken gitti, bitince de geldi.. Sad Zaten haftada üç kez evde bakabiliyordum..Gitti biri de off off... Sad Eve de kosa kosa gelmistim izleyebilmek için.... Daha önce Ingilizce altyazili izlemistim ama Türkçe izlemenin keyfi bambaska...
Hakkınızı helal edin. ~
Son dakika bisey olacagi belliydi zaten... bakalim yarin neler olacak
Kraliçe kendini birsey mi saniyor.Bosa çirpiniyor bence en sonunda Yisan Kral olcak bence ve Yisan kral olursa kraliçe öldü demektir.O gicik kadinin yüzünü bile görmek istemiyorum nedense acayip gicik oluyom.Kizgin Ofkeli
~~
[Resim: 77603138.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi