yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 38.Bölüm
Song Yeon resmin sirrini çözdü...Happy0064
bu bölüm çok güzel yaaaaaa
Resmin sirri çözüldü. Mektupta neler var acaba...Süperdi ya..Song-yeon Kral'in yanina gitti iyi bari akli yerinde iken yanindaydi Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
iste bu ya sonunda oldu prens sadonun resmi yerine ulasti..mektuplar bulundu..oh be bir yük daha ortadan kalkti içim rahatladi...Smile dogrular yerini her zaman bulur yalancilarin mumu yatsiya kadar yanar!!!!Smileiste o kadarSmile

Kral'in Prens Sado'nun mezarina gidip özür diledigi sahne çok acikliydi. Gözlerimden yas geldi gerçekten... Sad Prens Sado'nun mesari çok bakimsizdi zavalla Prens..Ileride eminim Prens Yi San babasi için birseyler yapacaktir..:icon_angel_no2t:
Hakkınızı helal edin. ~
harika bir bölüm dogrusu Smile.
~UNUTMADIK~

KOREA - FANS
Yi San kral oldu...Happy0064
Abracadabra da irwojyeora..
sonunda kral prense tahtini birakmasi süper sasirdim dogrusu harika birsey acaba bundan sonra ne olacak..?????

Anliyor musun Yi San, Chosen Hanedanligi'nin yeni Kral'i artik sensin. Tahtimi bu sabahtan itibaren sana birakiyorum.. HARIKA..Çok mutlu oldum. Umarim bunun arkasindan bir sey çikmaz. Digerleri buna engel olabilir...Müthis bir bölümdü. Tek temennim Kral'in tahti resmen Yi San'a devredene dek aklinin yine gitmemesi diablo
Hakkınızı helal edin. ~
greatjanggeum yazdı:Yi San kral oldu...Happy0064

Dur daha resmen olmadi Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi