yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 32.Bölüm
:icon_frown:aa çok üzgünüm su andaSad
Presnses Myeong Song Yeon'a çok kötü sözler söyledi...SadSong Yeon'a asifte dedi of....(Velliaht Presnses bile durduramadi..:icon_redface:Of az daha Song Yeon'u kirbaçlatacakti:...:icon_mad:Sok geçiriyorum su anda....
Abracadabra da irwojyeora..
Lady Hye Kyeong 'un Song Yeon'yi haksiz yere suçlamasi çok sinir bozucu...
Song-yeon, asifte sözünü haketmemisti.. Sad
Prenses Hyo-eui'ye çok üzülüyorum..Song-yeon ve Yi San'i öyle el ele göz göze görmesi çok üzücü..Sonuça Yi San'in esi olan o. O kadar iyi niyetli ki...Song-yeon'un cezasi agir diye hemen annesi ile konusmaya gitti ve ne gördü..Sad Yi San da hiç düsünmüyor karisini..Evlisin azicik ilgi göster ya..Niye evlendin ki sanki..Sad

Song-yeon ve Yi San çok romantik anlar yasadi..Song-yeon ortadan kayboldugunda Yi San neredeyse aglayacakti.. ashk
Hakkınızı helal edin. ~
Dizide en sevdigim sahnler dövüs sahnleri :butch: helede Dae Soo ve Yi San dövüsüyorlar ya bayiliyorum o sahnelere..

Ayy Song-yeon gitti Sad prens nasilda üzüldü ama...
Some of you may remember me...
Bölüm sonu gerçekten etkileyiciydi...
Song Yeon'un arkasin dan Yi San nasil kostu ama,Song Yeon çoktan gitmisti...
Bugün dizimiz hüzünlü bitti..Prenste olsa duygusu vardi ve asik oldu..:img-angel_not::img-angel:
Song II Gook Ve Papatya

Yi San yetisemedi..Aslinda hiç bulamasa daha iyi..Prenses Hyo-eu ile mutlu olsa..song-yeon'da Dae-soo'yu sevse ya...
Hakkınızı helal edin. ~
En az 10 sene ne demek ya böyle egtim mi olur Sad
Çok duygusaldi yaa ne güzel de eglendiler..zor tuttum kendimi ya koca prens geri getittirir heralde 10 yil böyle geçmez degil mi bi sekilde geri dönecek degil mi
[Resim: 6faubqc.jpeg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi