yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 29. Bölüm
bu bölüm gercekten heyecan vericiydi bayildimSmile
sunshine yazdı:
lady seo yazdı:Bugün ki bölüm yine çok güzeldi Dae-soo ya bayiliyorum ya çok sirin geliyo gözümeSmile Çok sadik ama o kadar adamin pesinden gitti tek basina dövüstü canim prens yetismese belki ölecekti. Songenanin onu sevmesini çok isterdimSmile
Bende çok isterdim..Yi San'in sonuçta güzel bir esi var bir iki tane daha olacak hatta... Biggrin Song-yeon neden Dae-soo'yu sevmedi ki ya... Sad

Ikinize de katiliyorum.Bence Song-yeon ve Dae-soo her açidan birbirine daha uygun.Birbirlerini iyi taniyorlar ve çok yakisiyorlar.Prensin ise zaten güzel ve sadik bir esi var.
Ama maalesef ''Ask kördür, yollanmadigi yere gider.''

çok güsel bi bölümdü özelliklede sonunda kral herseyi ögrendi çok mutluyumSmile
Kral Yeongjo,Kraliçe Jeong Sun'un Yi San'a karsi yapilan suikast girisimini daha önceden bildigini ögrenince adeta yikildi...
Aksiyonun ve heyecanin bir an bile düsmedigi bölümdü. Canini alirsiniz ama agzindan laf alamazsiniz denilen Kim Kwi-joo çaresizlikten mi, paniklediginden mi olsa gerek herseyi itiraf etti ve olayin arkasinda yer alan, isi basindan beri yönetenin Kraliçe Jeong Sun oldugu ortaya çikti. Smile

bu dizi bizi çok aglatacaga benziyo arkadaslar ilerki bölümleri biraz buldum çok güzel seyler olcak kesin ama çok acikli sahnelerde olcak..

songena zaten prense asik prenste ona bence hem prensimiz birden çok evlilik de yapabilir ama içlerinde eminim songena da var ve de bence o prensimizin ilk ve son aski.
diziyi kaçirçam diye evden ayriymiyorum.keske türklerde böyle güzel diziler çekebilse.inanin bu bölümde kalbim durucakti konusamadim kekeledim terledim böyle heyecan görmedim
simdi 30 bölmün fragmanini seyretim kraliçe pek üzgün o saray sekreterine attigi tokta pek güzeldi bütün hincini aldi gücünü gösterdi ama kral üzgün prens üzgün ama en mutlusu seongena kralin potresini omu çizecek acaba hem kral huzuruna çagirmis birde prensimiz atina binmis o telasla nereye gidiyordu acaba onuda kismetse pazartesi görecegimHappy0064:img-angel:
Jung Hu-gyum 'un bittigi an ..

http://www.dailymotion.com/video/x7gqyd_...shortfilms
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Cobinin Resmi Yapildigi Zaman Cok Komikti.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi