yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 29. Bölüm
Dizinin sonu çok güzeldi,gerçekler artik ortaya çikiyor yavas yavas..
Prens Yi San'a kurulan tuzaklarin,kraliçe ve kizi tarafindan kuruldugunu:fighting29:..Kral kendi kulaklariyla duyacak...
Song II Gook Ve Papatya

wiseacre_daisy yazdı:
sunshine yazdı:

Not: Arkadaslar bugün biraz rahatsizlandim. Sad Sad O Yüzden özet çevirisi yapamadim...Ancak resimleri hazirlayabildim...Kusuruma bakmayin lütfen..Yarin kendimi iyi hissedersem diziden sonra özeti eklerim...Anlayisiniz için tesekkür ederim.. :icon_angel_no2t:

çok geçmis olsun. Allah sifa versin...
sen iyi ol yeter ki. özeti okumasak da olur biz. fotograflari eklemissin ya ellerine saglik.

geçmis olsun jnm umarim çabucak iyilesirsin bu arada fotograflar için tesekkürler:9
Tek kelimeyle süperdi. Hele sonuna bayildim. Kral herseyi ögrenmeye basladi.. :cheer:
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
[Resim: 18801136oj6.png]
[Resim: 46122554zn9.png]
[Resim: 51616487rp2.png]
[Resim: 41701852fg0.png]
[Resim: 74400244up3.png]
Hakkınızı helal edin. ~
sunshine yazdı:[Resim: 18801136oj6.png]

tugba iyilestin galiba acisini çikartmissin maasallah çok çok genis bir özet hazirlamissin...ellerine saglik canimSmile
sunshine yazdı:[Resim: 18801136oj6.png]
Geçmis olsunSmileTesekkürler Tugba abla ben izleyememistim iyi oldu...Smile
Abracadabra da irwojyeora..
detayli özet için esekkürler emegine saglikSmile
çok güzel bir bölümdü nihayet kral da ögrendi ama isin sonu bu kadar kolay bitmez diye düsünüyorum birseyler yani bir takim aksilikler çikacaktir..Smile
bu arada ressam tak ilerleyen bölümlerde sanirim song yeona asik olacakSmile yani öyle görünüyorSmile
hyun_bin yazdı:detayli özet için esekkürler emegine saglikSmile
çok güzel bir bölümdü nihayet kral da ögrendi ama isin sonu bu kadar kolay bitmez diye düsünüyorum birseyler yani bir takim aksilikler çikacaktir..Smile
bu arada ressam tak ilerleyen bölümlerde sanirim song yeona asik olacakSmile yani öyle görünüyorSmile
Asik olup olmayacagini bilmiyorum ama bence çok iyi dost olacaklari kesin. Song-yeon'dan nasil da asistan olmasini istedi...Bunu isterken utandi, sikildi ama evet cevabini da alinca gururla usulca ayrildi Song-yeon'un yanindan.....

Bugünkü bölüm gerçekten harikaydi. Günlerdir böyle bir ani bekliyordum açikçasi...Kral, Yi San'a suikast yapildigini ögrendi..Çok mutluyum... :icon_angel_no2t:
Hakkınızı helal edin. ~
Sonunda gerçekler ortaya çikti.Umarim kraliçe bu kez de bir bahane bulup kurtulmaz. Ama sanirim Prenses Hwa-wan ve sekreter bu isten fazla sikinti çekmeden siyrilacak.
Hong-guk siyasi bir dahi oldugunu gösterdi.Prensle birlikte Kralin da güvenini kazandi.Dae-soo'nun dövüs sahneleri de çok güzeldi.

Sunshine hasta halinle ugrasip paylastigin resimler ve özet için tesekkürler.Geçmis olsun.

bluerose yazdı:Sonunda gerçekler ortaya çikti.Umarim kraliçe bu kez de bir bahane bulup kurtulmaz. Ama sanirim Prenses Hwa-wan ve sekreter bu isten fazla sikinti çekmeden siyrilacak.
Hong-guk siyasi bir dahi oldugunu gösterdi.Prensle birlikte Kralin da güvenini kazandi.Dae-soo'nun dövüs sahneleri de çok güzeldi.

Sunshine hasta halinle ugrasip paylastigin resimler ve özet için tesekkürler.Geçmis olsun.

Hepinizin iyi dilekleriiz için tesekkür ederim arkadaslar...

Bluegirl seninde dedigin gibi dövüs sahnleri güzeldi..Smile Sanirim bi,r iki bölüm önce çatidan atlama sahneleri vardi.. Biggrin Bu sahneler bana hep Denizler Imparatorunu animsatiyor...Orada o kadar çoktu ki böyle sahneler..Smile Uçarak dövüsüyorlardi..Özlemistik dogrusu...
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi