06-11-2008, Saat: 17:59
Kim Kwi-joo'nun Yi San'a yakalanmasi iyi oldu.Bakalim Kim Kwi-joo elindeki baruta nasil bir açiklama getirecek...
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 24.Bölüm
|
06-11-2008, Saat: 17:59
Kim Kwi-joo'nun Yi San'a yakalanmasi iyi oldu.Bakalim Kim Kwi-joo elindeki baruta nasil bir açiklama getirecek...
06-11-2008, Saat: 18:00
çok güsel bi bölümdü hele prensin Seong Yean la konusmalari çok güseldi...
![]()
06-11-2008, Saat: 18:01
ay ne güzel oldu Prenses Hwa-wan a:cheer::cheer:sonunda onuda sirtindan biçakliyor kraliçe bu kraliçeden korkulur
![]()
06-11-2008, Saat: 18:02
Güzel bir bölümdü yine..Yisan ve Song Gema arasinda geçen sohbetler çok hos..:img-angel_not:
Song II Gook Ve Papatya
06-11-2008, Saat: 18:07
kiday baksi yazdı:Kim Kwi-joo'nun Yi San'a yakalanmasi iyi oldu.Bakalim Kim Kwi-joo elindeki baruta nasil bir açiklama getirecek... Evet o elindeki baruta nasil bir açiklama getirecek... Havaii fisek der isin içinden çikar gibi geliyor bana... O adamdan öyle bisey beklenir. Çok gicik bir tip yaa.. Insani sinir eder o adam.. Prenses Hwa-wan ne yapacak acaba? Kraliçe artik onu da önemsemiyor gibi.. Yisan'in Song yeonla sakalasma kisimlari ve Chobi'nin Lee Chon'la köprüdeki konusmalari da çok komikti... ![]() En çok da ressam Lee Chon'un karisindan dayak yemesi kismina çok gülmüstüm.. ![]()
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
06-11-2008, Saat: 18:50
güzel heyecanli ve çok komik bir bölümdü,en çok da dae soyla arkadaslarinin prensin danismaninin evini temizlerkenki halleri ,chobiyle bay lee choiyun romantik görüslerive daysonun amcasiyla bay lee choyun randevu evindeki halleri beni gülmekden bitirdi.sonunda prensesle kraliçe bir-birine düsman kesildi ya artik ölsemde gam yemem
06-11-2008, Saat: 18:54
bence sekreterle song yeonun prensesin evinde karsilastiklari sahne çok güzeldi.
06-11-2008, Saat: 18:55
bu bölüm komikti dogrusu ressam licon la cobi cok komikti prens cok tatliydi song gena ile bayildim bu bölüme
![]()
06-11-2008, Saat: 19:11
güzel bi bölümdü ressam lee chun ve ço bi çok komiklerdi ama resim gerçekden de dae soo degil lee chun a benziyodu ayrica prensin yardimcisi bahar festivalinde bisiler olcani çakti
••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑•• Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity •●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
06-11-2008, Saat: 19:39
çok eglenceli bir bölümdü çok güldüm...dae soo ve arkadaslarinin hong guk young'un evini temizlemeleri ellerinde süpürgerle çok komikti...yi san da hep gülüryordu gerçekten güzel bir bölümdü
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|