yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 21. Bölüm
Yi San ve dostlari mutlaka bir çözüm bulacaklardir...
Izleyemedim Sad

Ama özetini okuyorum Smile

bence bu konuda yetersiz kalcak yi san ve arkadaslari ve yi sani kral tahttan bir süreligine indircek iste bu senin için deneyim oldu falan diycek bence kral bana öyle geliyo Smile
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Cok Güzel Bir Bölümdü.
çok heyecanli bir bölümdü ama bence prens bu isin de üstesinden gelir.atölyedeki ressam ve veliaht prensesin yardimcisi resmen sinirlerimi ziplatdi ya onlari bir kasik suda boga bilirim
yine heycanli bi bölüm izledik ben sizinle bisey paylasmak istiyorum bilmiyorum bu konusuldumu daha önce fazla giremyorum nete Prenses Hwa-wan'in evlatlik oglu Jung Hu-gyum Song Yeon kardesi olabilir mi ilk bölümde kardesini almisti amcasiydi sanirim onu verecegini söylemisti
[Resim: 6faubqc.jpeg]
bekliyodum zaten böyle bir aksiligin olacagini her sey bu kadar güzel giderken bir yerden bi bozukluk çikmazsa olmazSad ressam tak'a da sinir oldum ayrica songyenayi derse almadi kiz ne kadar da üzüldüSad bunu da belirtmek istedim...
hayir prensesin oglu song yenanin kardesi olamaz çünki hatirlarsan prens küçükken sinav verirken sekreterde ordaydi hatta prensin cevablandiramadigi soruyu o cevablandirdi.yani sekreter prensle ayni yasda olmali.song yenanin da prensle o sirada tanisdigini düsünürsek- yani o sirada onun kardesi daha bebekdi ve yeni evlatlik verilmisdi-o zaman sekreterin song yenanin kartdesi olma olasiligi sifir olur.ama bak sekreterin yardimcisi bence onun kardesi ola bilir bilmiyorum yani
Yaklasik 10 günden beri izliyemiyordum okul yüzünden.Bugün izledim tabi anlamadigim kisimlar var Dae Soo muhafiz olmus Songyena ressam olmus galiba,Yi San'in yardimci olmus.Yine de güzel bir bölümdü.Anlamayacak kadar büyük bir degisiklik görmedim.Sanki biraktigim yerden izledim gibi.Güzel bir bölümdü.Ama su Yi San napsa kötü oluyor.Adami bir rahat birakmiyorlar.Yardimcisa çok akilli,sadik ve iyi bir adama benziyor.Songyena'yada üzüldüm gaddar adam onu derse almadi.Dae Soo'nun amcasinin dedigi gibihersey tam yoluna girmisti ama bozuldu.Resim ve özet için tesekkürler Smile
fidan yazdı:hayir prensesin oglu song yenanin kardesi olamaz çünki hatirlarsan prens küçükken sinav verirken sekreterde ordaydi hatta prensin cevablandiramadigi soruyu o cevablandirdi.yani sekreter prensle ayni yasda olmali.song yenanin da prensle o sirada tanisdigini düsünürsek- yani o sirada onun kardesi daha bebekdi ve yeni evlatlik verilmisdi-o zaman sekreterin song yenanin kartdesi olma olasiligi sifir olur.ama bak sekreterin yardimcisi bence onun kardesi ola bilir bilmiyorum yani

evet ben prensin sinav gününü unuttum ya çok karistiriyorum hala sekreter yardimcisi kim fazla izleyemiyorum öss dolayisyle
[Resim: 6faubqc.jpeg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi