yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 17.Bölüm
papatya yazdı:Dae Soo kaç okla vuruldu öyle...Sad Yazik diger muhafizlar Dae Soo'yu ne çok sevmisler kisa zaman içinde..Smile

evet kraliçeye iyi oldu yakinda kral Yi San olucak :cheer: kraliçeyede by by dicez
of ya izliyemedim.yayinlar yok..tamda zamaninda gider zatenSad:icon_mad: :img-beee:
Ahh ah Dae Soo.Kahramanim benim :P Biggrin

Ya savasirlarken heyecandan çiglik atiyordum.Dae soo'ya bisey olacak diye çok korktum..

Yine Süper Bir Bölümdü.
kraliçede prensesde kral hasta oldugu için üzülmüo krala ilgilenmelerinin tek nedeni ölmesinde yi san tahta geçmesin bu arada dae soo tam bi kahramandi. yani yine çok güzel bi bölümdü

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
güzel ve heyecan verici bir bölümdü.Dae soya çok üzüldüm resmen intihara kalkisdi ya.bir sey söylicem hani bizim daya-soya asik olan kiz var ya bana jangumun tüyalari çizgi filmindeki yon grodayi hatirlatiyor hani o çizci filminde de yongroda bir komuntana asik ya her defa komutani görünce eli ayagana dolaniyor.bizim su hizmetçi de oyle her defa dae-soyu görünce eli ayagina dolaniyor.fark etdinizmi.
yi san kraliçenin agzinin payini çok güzel verdi Smile
[Resim: 10.gif]
mako_chan yazdı:yi san kraliçenin agzinin payini çok güzel verdi Smile

Hemde çok güzel agzinin payini verdi,kraliçe sok oldu..
Tabi bundan sonra baska planlar yapacak..Smile
Song II Gook Ve Papatya

Çok güzel bir bölümdü. kral hastalanmasi kötü oldu. Prens tahta geçecek diye nasilda herkesi bir telas aldi.
Dae-Soo ya da üzüldüm yaa. Bir an ölecek diye çok korktum.
Sonunda da kraliçenin agzinin payini çok güzel verdi Yi San. Agzina saglik Biggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
bizim prens songena ile evlenmeden veliaht prensesten çocugu olacak mi?Smile
ne kadar gündemde bu ararlar bu çocuk mevzusu

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi