11-07-2009, Saat: 0:41
bende "Kore kültürünü yansitmasi'' na oy verdim
| Anket Saraydaki Mücevheri İzleme Sebebiniz Nedir? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| Dizinin Konusu | 160 | 39.60% | |
| Favori Oyuncum | 28 | 6.93% | |
| Dizinin Çekim Yerleri | 6 | 1.49% | |
| Dizi Oyuncu Kadrosu | 16 | 3.96% | |
| Kore Kültürünü Yansıtması | 103 | 25.50% | |
| Kore Dizisi Olması | 57 | 14.11% | |
| Diğer Sebepler | 34 | 8.42% | |
| Toplam: | 404 | 100% | |
| * Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
|
Saraydaki Mücevheri İzleme Sebebiniz?
|
|
11-07-2009, Saat: 0:41
bende "Kore kültürünü yansitmasi'' na oy verdim
24-07-2009, Saat: 18:51
baska topluluklari ögrenmek hosuma gidiyor.Onlarin yasamlari ilgimi çekiyor. Bu yüzden genelde yabanci diziler izlerim
Benim için dizinin konusuda önemlidir ama Kore kültürünü yansitan güzel bir dizi oldugu için onu seçtim
26-07-2009, Saat: 1:22
bu diziyi ilk izliyorum.çok degisik geldi saray leydilerinin yemek yapislarini izlemek çok hosuma gidiyor.en önemliside kore insanlarinin çok farkli seylerden yemek yaptiklarini ögrenmek benim için önemli.(tabii bize garip gelen yiyecekleride çokça var)
TÜRKİYE ℂ⋆
26-07-2009, Saat: 23:43
bu diziyi izliyorum çünkü ( küçük yastan beri uzakdogu ya bir sempatim var yani önceleri dövüs ve aksiyon sahneleri ve sonrada filmlerdeki uzakdogunu güzel kizlari )
fakat bu dizide beni saran ve baglayan bir bag oldu yani kore sarayi yemekler kültürü saglik hakkindaki bilgileri ,fakat asil sebep: bir insan dae jang geum (cangema) evet bu kadina yapilan haksiz iftiralar,yalanlar ve yapilan zulümler diziyi izleyen herkesi eminim etklemistir.zaten kendisi herseyle herkesle ve kendisiyle( intikam almak için eline 1 defa leydi coi yi öldürme 1 defada coi ve gum yang i cezalandirma fikrinden yani kendi intikamindan vazgeçti)firsat geçtigi halde kimseye zarar vermemistir savasip istedigi herseye sahip olmustur umudun bittiği yer
13-07-2010, Saat: 2:06
Öncelikle bu dizi TRT gösterildiginde üç ya da dördüncü siniftaydim eve geldigimde kimse olmazdi bazen o zaman evde ses olsun diye açardim ondan sonra konusu yavastan ilgimi çekmeye basladi ve izlemeye öyle baslamistim...Ama hiç sonunu izleyemedim ama en yakin zamanda bastan sonuna kadar izlemeyi düsünüyorum
13-07-2010, Saat: 2:13
Bir kadinin yikilmadim ayaktayim cabasini, azmini fazlasiyla mistik, fazlasiyla uzak dogulu bir atmosferde anlattigi icin...
Bu arada bende bir Min Jeong-ho istiyorum
17-07-2010, Saat: 21:53
Azmin,basarinin 1400'lerden 2000'lere yansitilmasi.....Kisacasi dizini konusu.....
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
31-07-2010, Saat: 19:12
insani tetikleyici bir yönü vardi ögretici oyunculari da gayet basariliydilar,sürükleyici bir yönü vardi
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|