yukari
Anket Saraydaki Mücevheri İzleme Sebebiniz Nedir?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Dizinin Konusu
39.60%
160 39.60%
Favori Oyuncum
6.93%
28 6.93%
Dizinin Çekim Yerleri
1.49%
6 1.49%
Dizi Oyuncu Kadrosu
3.96%
16 3.96%
Kore Kültürünü Yansıtması
25.50%
103 25.50%
Kore Dizisi Olması
14.11%
57 14.11%
Diğer Sebepler
8.42%
34 8.42%
Toplam: 404 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevheri İzleme Sebebiniz?
merhaba arkadaslar ben ufuk araniza yeni katildim.Bu dizi sayesinde foruma üye oldum aslinda Ben hiç dizi sevmem ama bu diziyi yeni basladim izlemeye çok güzel bir dizi hatta reaksiyon bile veriyorum bu ilk izledigim dizi oldu.Simdilik benden bu kadar Görüsürüz.iyi günler
Farkli oldugu içinnnn ......Onay
ben de tipa ilgi duyan biriyim ve bu film alternatif tip ile kore yemek kültürünü tanitan bir film ayrica oyunculari da bir o kadar kaliteli oyuncular drama ile de yogurulup harmanlanarak güzel bir film hazirlanmis.ayrica sabir,tebessüm,azim,gayret,mütevazilik gibi de bir sürü ögeyi barindirdigindan keyifle izledigim bir film oldu
SNSD Fan Club
Aslinda hepsi..ögreticilik bakimindan da ilgimi çekmistir..degisikSmile
kör bir kuyuda umut ışığıdır yaşamak
düşleri gerçek yapmak
gökten yıldızlar çalmak
¨¨
BUMMIEKANsky of love...[KB] ~`♥
koreyi tanitircasina çekilmis bize benziyor ahlaki bakimdan mesaj verici insani baglayan bi yapisi var dizinin o yüzden izlemeden duramiyorumSmile
himm...dizinin çok zengin bir oyuncu kadrosu var;1.sebebim bu.
2.sebebim çekim yerleri çok güzel
3.sebebim etkileyiciBiggrin
siklarin hepsi ve diger sebep. o da diziye asik olmam. meltem ve mesaj tv.de bitsin trt.de izlemeye devam edecegim.
lee young ae, so ji sub, I am sorry I love you[/color]
*..So Ji Sub Fan Club..*[/b]
saraydaki mücevher fan
yang mi-kyung
ji jin hee
lee young ae
düşlerimin prensi
SAMİYUSUF
sekreter hong,yisan
öncelikle tarihi bir temayi oldukça gerçekci ve kaliteli yansitdiklari için tercih ediyorum..2 kere izledim suan trt de yeniden basladi bu seferde izlersem 3. kez izlemis olacam ilk defa bir diziyi tekrar tekrar izliyorum ...gerçektende tekrardan izlemeye deger bir dizi....Onay
[Resim: daejanggeumbc1ns5oz43qwpr5.gif]
..___Kendi varlığını bile gayesine adayabilen insan iradesine karşı hiçbir şey direnemez__..
Jang-geumu oynayan kadin sebep oldu izlemem Biggrin tam bir hayraniyim.
bn kore dizilerine zoraki prensle basladim onadan sonra bnde bi kore hayranligi oldu saraydaki mücevherinde meltem tvde yayinlanacagini okuyunce ve buda bi kore dizisi olunca izlemeye basladim izledikçe dizinin hayrani oldum ve tabi lee young ae ninde....
SARAYDAKİ MÜCEVHER FAN
JANGGEUM'IN RÜYALARI
LEE YOUNG AE FAN
ZORAKİ PRENS FAN
SE7EN FAN
JUMONG FAN
KOREA-FANS

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi