yukari
Anket Saraydaki Mücevheri İzleme Sebebiniz Nedir?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Dizinin Konusu
39.60%
160 39.60%
Favori Oyuncum
6.93%
28 6.93%
Dizinin Çekim Yerleri
1.49%
6 1.49%
Dizi Oyuncu Kadrosu
3.96%
16 3.96%
Kore Kültürünü Yansıtması
25.50%
103 25.50%
Kore Dizisi Olması
14.11%
57 14.11%
Diğer Sebepler
8.42%
34 8.42%
Toplam: 404 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevheri İzleme Sebebiniz?
sarayadaki mücevheri izlememin nedeni konusudur . okadar güzelki 1 kere izlemem ragmen 1 daha izliyorum yani hic insani biktiran bi konusu yok izlendikce izlenenesi geliyor dizinin konusu okadar guzelki karekterleri belli bi uyum icin de ben boyle kore dizisi izlememistim cok guzel cokkkkkk
Hep tarihteki ünlü karakterler bende ilgi uyandirmistir bu dizidede böyle bi karakter gördüm ve hayatinin yansimasida olsa izlemeye karar verdim
ilk basta ölesine açtim sonradan izleme hevesi duydum izledim buda bütün bölümlerini 2. izleyisim
,
valla ben bu soruya henüz bir cevap bulamadimSmile Seçeneklerin hepside bana uygun geliyor.Bu diziyi izlemeye basladiktan sonra favori oyuncum burda oldu,Kore kültürünü de çok güzel bir sekilde yansitiyor,Konusu deseniz muhtesem:icon_angel_not:Inanin su an hiç bir fikrim yok.Sanirim hepsi:img-angel_not:

arkadaslar benim çok merak ettigim bir konu var bana bu konuda yardimci olabilirseniz çok sevinirim saraydaki mücevherin devami var mi? annemle seyrederken bi sey dikkatimizi çekti Biggrin açikçasi biraz umutlandik bize gösterilen son bölümdeki "SON" yazisi türkçeydi diyorum ki yabanci dilde bir son yazilmadigindan acaba devami olabilir mi? olmayadabilir malum üstüne yazilmis da olabilir ama çok merak ediyorum.bu konuda bir bilginiz varsa lütfen söyleyin simdiden tesekkür ederim...
Bu diziyi kaçirmamak için eve taksiyle döndügüm oldu.Hiç Tv seyretmeyen,en son 5 yil Tv de bir filmi basindan sonuna kadar seyreden biriydim.Dizide begeniilmeyecek,kusur bulunabilecek hiçbir sey yoktu.Oyuncularin hepsi mükemmeldi.Cangema sahaserdi.Tüm diiz boyunca verdigi mimikler harikaydi.Yüzünde endiseyi,mutlulugu herseyi birebir hissettim.O üzüldügünde bende üzüldüm.Iskence gördügünde sanki bana yaptilar sandim.Bazen ona asik oldugumu düsünüyorum.
hiçbir kore dizisi saraydaki mücevherin yerini tutmaz bence.
ne düslerimin prensi ne de digerleri.
daha dogrusu gençlik dizilerini begenmiyorum.çok klasik.
birbirine asik olan ögrenciler falan acaip sikici.
bu dizi kore kültürünü yansitti bizlere ve yemek yapma konusu olsun tip yani saglik olsun.
herseyiyle inasani kendine çeken bir dizi
ama en çok cungomini görmek içindi:icon_redface:
ve tabikicangemanin hirsi,azmi
yani, herseyiyle güzel bir diziydi
kore kültürü benim hep ilgimi çekmistir böyle bir dizinin basliyaçagini duyunca gelde izleme ben ce korenin kültürünü yansitmasi hem bu dizide saglik bilgileride veriliyor çok egitici ve çok tarihsel bir dizi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi