Yorumları: 1,268
Konuları: 88
Teşekkür Puanı:
222
sarayadaki mücevheri izlememin nedeni konusudur . okadar güzelki 1 kere izlemem ragmen 1 daha izliyorum yani hic insani biktiran bi konusu yok izlendikce izlenenesi geliyor dizinin konusu okadar guzelki karekterleri belli bi uyum icin de ben boyle kore dizisi izlememistim cok guzel cokkkkkk
Yorumları: 4
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
6
Hep tarihteki ünlü karakterler bende ilgi uyandirmistir bu dizidede böyle bi karakter gördüm ve hayatinin yansimasida olsa izlemeye karar verdim
Yorumları: 84
Teşekkür Puanı:
14
ilk basta ölesine açtim sonradan izleme hevesi duydum izledim buda bütün bölümlerini 2. izleyisim
,
Yorumları: 2
Teşekkür Puanı:
1
Bu diziyi kaçirmamak için eve taksiyle döndügüm oldu.Hiç Tv seyretmeyen,en son 5 yil Tv de bir filmi basindan sonuna kadar seyreden biriydim.Dizide begeniilmeyecek,kusur bulunabilecek hiçbir sey yoktu.Oyuncularin hepsi mükemmeldi.Cangema sahaserdi.Tüm diiz boyunca verdigi mimikler harikaydi.Yüzünde endiseyi,mutlulugu herseyi birebir hissettim.O üzüldügünde bende üzüldüm.Iskence gördügünde sanki bana yaptilar sandim.Bazen ona asik oldugumu düsünüyorum.
Yorumları: 260
Teşekkür Puanı:
87
hiçbir kore dizisi saraydaki mücevherin yerini tutmaz bence.
ne düslerimin prensi ne de digerleri.
daha dogrusu gençlik dizilerini begenmiyorum.çok klasik.
birbirine asik olan ögrenciler falan acaip sikici.
Yorumları: 620
Teşekkür Puanı:
39
bu dizi kore kültürünü yansitti bizlere ve yemek yapma konusu olsun tip yani saglik olsun.
Yorumları: 31
Teşekkür Puanı:
6
herseyiyle inasani kendine çeken bir dizi
ama en çok cungomini görmek içindi:icon_redface:
ve tabikicangemanin hirsi,azmi
yani, herseyiyle güzel bir diziydi
Yorumları: 25
Teşekkür Puanı:
3
kore kültürü benim hep ilgimi çekmistir böyle bir dizinin basliyaçagini duyunca gelde izleme ben ce korenin kültürünü yansitmasi hem bu dizide saglik bilgileride veriliyor çok egitici ve çok tarihsel bir dizi