yukari
Anket Saraydaki Mücevheri İzleme Sebebiniz Nedir?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Dizinin Konusu
39.60%
160 39.60%
Favori Oyuncum
6.93%
28 6.93%
Dizinin Çekim Yerleri
1.49%
6 1.49%
Dizi Oyuncu Kadrosu
3.96%
16 3.96%
Kore Kültürünü Yansıtması
25.50%
103 25.50%
Kore Dizisi Olması
14.11%
57 14.11%
Diğer Sebepler
8.42%
34 8.42%
Toplam: 404 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevheri İzleme Sebebiniz?
ben dizinin konusunu ve kore kültürünü yansittigi için izliyorum.eeee tabiki de oyunculari içinde izliyorum...
[Resim: adsz1rmcn5.jpg]
bildigimiz dizilerden cok farkli cok degisik cok güzel bi dizi... bagimlilik yapan bi dizi Smile
kore kültürünü yansitmis oldugu için vedee çok güzel bir ask hikayesi anlattigi içinnn insallah bir gün koreye gidip o sarayii yakindan görme sansim olurr

benim izleme sebebim,konusu içindeki asklarin safligi,mükemmel oyuncu kadrosu ve %100 iyi performans.o,zamanin safligini öyle güzel anlatmislarki mükemmel olmus.bir çok dizi izledim ama hiç gelecek bölümleri iple çekmemistim.saraydaki mücevheri bir kere izlemem yetti.yerlere göklere sigdiramiyorum.sirf bu yüzden koreyi ziyaret etmeyi düsünüyorum.iiyiki izlemisim çok seyler ögrendim,eminim izleyenler kiyisindan kösesinden kendine bir pay çikarmistir.bu diziyi kesfedip trt'de yaninlanmasina sebep olanlara sükranlarimi sunuyorum.kendinize iyi bakin...
:icon_frown:izlememe sebebiniz denilse biseyler yazardim ama..izleyemedigim için..Sad

İmzan bir sayfadan büyük !
ben yorumumu yapmistim ama olsun sebebi ortada bence dizi bitti ama yankilari devam ediyor herseyiyle güzel bi laf söylemeye gerk yok
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
böyle bir dizi ben hayatimda izlemedim bir insanin hayati boyunca verdigi mücedele... tek kelimeyle muhtesem bir diziydi her güzelin bir sonu vardi bu dizi de malesef ki bitti Sad
kore kültürünü yansitmasi Smile
Her yönü ile güzel bir diziydi,yeniden yayinlanirsa,ben elime not defteri alip,önemli gördügüm yerleri not alacagim.Selamlar.
konusuyla, kültürüyle, oyunculariyla olsun ve tabi çekim yerinide utnutmamak gerek diye bilirimki he yönüyle kacirilmamasi gereken bir dizi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi