yukari
Anket Saraydaki Mücevheri İzleme Sebebiniz Nedir?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Dizinin Konusu
39.60%
160 39.60%
Favori Oyuncum
6.93%
28 6.93%
Dizinin Çekim Yerleri
1.49%
6 1.49%
Dizi Oyuncu Kadrosu
3.96%
16 3.96%
Kore Kültürünü Yansıtması
25.50%
103 25.50%
Kore Dizisi Olması
14.11%
57 14.11%
Diğer Sebepler
8.42%
34 8.42%
Toplam: 404 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevheri İzleme Sebebiniz?
ben butun oyunculari taniyorum hic kacirmiyorum coook guzel bir dizi oturup agladigimi biliyorum lutfen bitmesin ankaradan gulsen simdi kore dilini ögrencem
Aslinda hepsi ama Kore Kültürünü Yansitmasi
benim bu diziyi izleme nedenim denizler imprtorondan sonra kore dizilerine ve oyuncularina hayranlik duymamdir vede koreye ve bu dizinin konusuda güzel
HERKESE HÜKMEDEN KUVVETLİ OLUR,KENDİNE HÜKMEDEN KUDRETLİ OLUR....
konusu çok güzel, sanirim dizimiz gerçek hayattan alinma
daha önce böyle güzel bir dizi izlemedim, bu dizi mutlaka aksam yayinlanmali
Bu siteyi bulma sebebim olan Saraydaki Mücevher ( Dae Jang Geum ) (대장금) isimli basyapiti izleme sebebim Kore kültürünü yansitiyor olmasi. Üstelik kendilerini, geçmislerini, saray hayatlarini bu denli elestirel dille anlatmalari ise takdire sayandir benim gözümde. Forumda dizinin bölümlerini bulabilecegim ümidi ile üye oldu lâkin saniyortum ki kimseler capture ile ilgilenemiyorlar. Yinede tesekkürler güzel bir forum gerçektende...
Bende bu dizinin tutkunu oldum.beni bu diziye baglayan ilk etken basrol oyuncusu Dae Jang Geum dur.evde kadin programlarindan sikilmis ve delirmis bir haldeyken kanallari zap yaparken rastgeldim.kisa bir süre baktim sanirim 24. bölüm olmasi lazim baskahyalik için yemek yarismasi yapiliyordu. Kendime kizdim ne kadar çok bölüm kaçirmisim diye.
Yemek kültürü giyimleri ve çekimin yapildigi mekan beni çok etkiledi,ayrica saray içinde dönen gizli oyunlar beni çok kizdirdi.sanki bana yapiliyormus gibi hissetim.yayin saati yaklastigi zaman hemen koltugumda yerimi aliyorum,sanirim reklamlari hiç bu kadar sevmemistim bu dizi yüzünden.bir isim olsa yapmak için reklam arasini bekliyorum sonra kosarak hemen yerimi aliyorum.Hikayesi güzel bazen kendimi o kadar çok kaptiriyorumki zamanin nasil geçtigini anlamaiyorum "ne kadar çabuk bitti" idye üzülüyorum.
Gerçekten çok güzel bir dizi,begenerek izliyorum.
Ben bu dizinin tutkunu oldum.Ilk olarak TRT 2005 yillarinda Cengizhan ve Denizler Imparatoru dizilerini verdiler.Bu dizilerin tutkunuydum sonra TRT Saraydaki Mücevheri vermeye basladi.Ben de dedim TRT'nin verdigi diziler güzel dir.Izlemee basladim ve dizinin hastasi oldum.TRT 'ye ve bu sitede çalisan herkese tesekkür ederim.
ben cengizhan ,denizler imparatorlugu veson olarak saraydaki mücevver izledim izlemeye devam ediyorum kisacasi trt.ye tesekkür ederim diger kanallarla yarismadigi için bu siteyi yeni kesfettim emegi geçen herkese trtye TESEKKÜRLER Son olarak lütfen saraydak mücevheri bittikten sonra tekrar yayinlarsaniz sevinirim izledigim halde doyamiyorum iyi aksamlar
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
fenergülü yazdı:ben cengizhan ,denizler imparatorlugu veson olarak saraydaki mücevver izledim izlemeye devam ediyorum kisacasi trt.ye tesekkür ederim diger kanallarla yarismadigi için bu siteyi yeni kesfettim emegi geçen herkese trtye TESEKKÜRLER Son olarak lütfen saraydak mücevheri bittikten sonra tekrar yayinlarsaniz sevinirim izledigim halde doyamiyorum iyi aksamlar

TRT Sraydaki Mücevher'i bittigi zaman tekrar yayinlayacak.Bu kez biizm attigimiz toplu mailleri de degerledirecekler sanirm ve aksam saatlerine koyacaklarSmile
Hakkınızı helal edin. ~
ben dizinin konusunu mukemmel oldugunu soleyebilirim...en azindan Lady Han ölene kadar öleydi Lady Han öldükten sonra konu 190 derece döndü Biggrin ama yinede severek izliyorum...
>>>|이영애 李英爱 |<<<

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi