Yorumları: 1,699
Konuları: 56
Teşekkür Puanı:
391
Kore dizisi olmasi.Kore kültürüyle de baglantili aslinda.Merak ediyordum uzun zamandir Kore dizilerini ve Kore kültürünü.Saraydaki mücevher de vesile oldu.Konusu da ilgi çekiciydi.Bütün cevaplar oluyor aslinda:icon_lol:
Yorumları: 27
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
2
beni baglayan iki dizi vardi
24 ve kv
her ikisi de yuksek tansiyon dizileri
macera ve heyecan yuksek dozda
bu dizi ise bambaska bi sey nasil tarif edeyim
aradigim hersey var.
kore dizisi olmasi benim icin onemli degil
ama kore kulturu beni etkiledi
aslinda beni bu dizinin ayrintilari bagliyor
mekanlari cok hos mesela,muzikleri de
bu arada ben de sanatci hayranligi basgosterdi.keske trt butun oyunculari Turkiye ye davet etse .onlari gorebilmek ya da imza alabilmek icin saatlerce kuyrukta bekleyebilirim gercekten
Yorumları: 13
Teşekkür Puanı:
2
Kore liler genellikle çin ile ihracat ithalat yapiyor.Baktigimizdsa her yerde made in china yaziyor.Çinlilerin ve korelilerin teknolojisiz bir dünyasiz nasil gelistiklerinin ve yemek kültürlerini ögrenmek için seyrediyorum.
ozi
Unregistered / Not Logged In
Valla ne yalan söyleyim diziyi pek begenmedim.Sirf Denizler Imparatorunu izledim diye bu diziyede arada sirada bakiyorum.Denizler Imparatoru gibi beni etkilemesini bekledim ama hayal kirikligina ugradim.TRT keske dae jo yang ve ya jumong'u yayinlasaydi.
Yorumları: 9
Teşekkür Puanı:
9
Kore dramalari kuskusuz çok iyi oluyor...
İmza boyutları büyük... edited by CarpathiA
Yorumları: 16
Teşekkür Puanı:
3
Çoçuklukda TRT'de izledigim samuray filmlerinin etkisiyle japonya'ya hep ilgili oldum.Sanirim o filmlerin etkisiyle ve Jang Geum oynuyan oyuncunu sicak ve sempatik görünmesiyle bu diziyi seviyorum.Oruça kalkdigim bir sabah televizyonu açmayla diziyle tanistim.Saat 06:30 ise kalmama ragmen 05:20 de kalkarak diziyi izlemeye çalisiyorum.Birkaç bölümü kaçirsamda severek takip ediyorum.Ilerde korece ögrenip bu ülkeye gitmeyi istiyorum.
Yorumları: 5
Teşekkür Puanı:
0
23-02-2008, Saat: 2:01
(Son Düzenleme: 25-02-2008, Saat: 8:55, Düzenleyen: Dae JaNG GeuM.)
Tv de izlenebilecek diger tüm dizilerden farkli dolayisiyla konu olarak da farkli, ayni zamanda eski zamanlarda geçmesi bana bu diziyi izlettiren etkenlerden.