yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher Yeniden Ekranlarda
tesekkürler .. ben önce verilenin ilk bölümlerini izleyememistim simdi onlari tekrar tekrar izliyorum insan ne kadar izlerse izlesin bikmiyor ... bu dizi gibi güzel dizileri! Smile
artik cuma günleride yayinlanicak

Angel  Buralar hep dutluktu...
Vallaha saraydaki mücevheri çok özledimSadSu an sarayin rüzgari yayinlansada Saraydaki mücevheri asla unutamamSad
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
bende fena halde özledim onlari. hepsi benim hayatimin parçasiydi sanki. bitince büyük bunalima girmistim. böyle bi baslik açildi ama hala net bi sey yok yeniden yayinlanmasini çooookkk istiyorum lütfen bi bilgisi olan varsa söylesin
lee young ae, so ji sub, I am sorry I love you[/color]
*..So Ji Sub Fan Club..*[/b]
saraydaki mücevher fan
yang mi-kyung
ji jin hee
lee young ae
düşlerimin prensi
SAMİYUSUF
sekreter hong,yisan
Evet ya! Çok özledim ben de onlari. Yeniden yayinlansa keske. Simdiki dizi onun tadini vermedi. Belki güzeldir ama ne bileyim o baskaydi...

TRT ye tesekkür ediyorum... Saraydaki Mücevherer'i 2 defa izledim ..hatta bazi bölümlerini 3-4 defa herkesin izlemesi gereken bir bu müfdeyi verdiginiz için de tesekkürler
[Resim: daejanggeumbc1ns5oz43qwpr5.gif]
..___Kendi varlığını bile gayesine adayabilen insan iradesine karşı hiçbir şey direnemez__..
bu habere çok sevindim paylasimin için tesekkür ederim baslamasini sabirsizlikla bekliycem çok özlemistim ya jang geumla cungo mini arada bi tekrarlarini izliyodum flimi internetten çok sevindim ya simdi agliycam trtye çok tesekkürler
lk 14 bölümünü izleyemistim onlarida izleri Smile Smile Smile Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
tesekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
dizinin tekrar yayinlanmasi gibi bi durum olabilir mi acaba sarayin incisinin ardindan yayinlanamaz mi?
güzel bir haber .. ^^ tekrar izlemek güzel olucak Smile
Love Is Gone..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi