yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher Yeniden Ekranlarda
arkadaslar tekrar yayinlanacak bölmlerini kaydedebilecek arkadaslar var mi acaba cevap yazarlarsa sevinirim
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
bizde oglen gorduk annemle Biggrin sevinçten uçtuk valla (:
[Resim: dae.png]
jang-geum yazdı:arkadaslar tekrar yayinlanacak bölmlerini kaydedebilecek arkadaslar var mi acaba cevap yazarlarsa sevinirim
evet ya super olur bnde arsivlemek istiyorum Sad
[Resim: dae.png]
son anda olsada ögrendim herkeze tesekkürler 1 ay dan sonra hemen vereceklerini ummuyordum ama özlem bitti

yaaaa ne kadar mutlu oldugumu anlatamam..çok sasirdim bu kadar erken vereceklerini beklemiodum.ama trt ye ne kadar övgüler yagdirsam azdir...bugünüm kötü geçmisti ama saraydaki mücevheri izleyince moralim yerine geldi be...
bu gün kendi kendime söyle bir düsündüm tahminen eylül ayinda TRT vericek diye bekliyordum o zamna kadar kim bekler dedim aksam oldugunu sok oldum ya yine ekranda görmenin mutlulugunu duyuyorum Smile
diziin tekrar baslamasina çok sevindim ve bu gün izledim ben ilk bölümleri izleyememistim netten takip etmistim ama çok güzel oldu.TRT tesekkür ederimmm
ya çok sevindim tv de gördüm gözlerime inanamadim hemen arkadaslara telefon açtim süpersin trt
sabahtan beri elektirik yoktu.zaten ilk bölümlerini izleyememistim çok ama çok üzüldüm sabah kalkacagim hayirlisiyla ama. çok mu duygusalim nedir dizinin son on dakikasina yetismeme ragmen aglamakli oldum mutluluktanBlush
Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli.
trt bence geçde olsa akilandimi ne Biggrin
yinede yeni dizilerinde yayinlanmasi gerek tekrarlarla bizi oylamasinlar lutfen Biggrin
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi