yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher Yeniden Ekranlarda
Gerçekten müthis bir haberSmile
Bu kez saati de çok iyi.
Önceki saat tam ögle vaktine denk gelince izleyemedigim zamanlar oluyordu.
18.10 tam süper olmus.
acaba trt ye gönderdigimiz mailler ise yaradi mi Biggrin

bizi haberdar ettiginiz için tesekkürler Smile
simdi televizyonda gördüm saatide çok uygun kaçirdigimiz bölümleri izleyebiliriz BiggrinBiggrin:
[Resim: adszpm9.jpg]
simdi gördüm yüregim yerinden firliycakti Biggrin süper ya oley duygularimi nasi ifade etcegimi bilmiyorum
!!!...DüŞmAn KeLiMeSiNi ArKaDaŞ sIfAtInI tAşIyAnLaRdAn ÖğReNdİm...!!!

Korece bilen arkadaşlar lütfen bana ö.m den ulaşsınlar lütfen !!!!
Gerçekten çok güzel bir haber bu. Son zamanlarda hiçbir seye bu kadar sevinmemistim. Happy0064
arkadaslar yapabilenler varsa bu kez var diziyi çekip youtubeye versinler....nolur çünkü bu tv de son izleyisimiz olacakSad

arkadaslar dizinin koredeki adi dae jang geum neden biz de saraydaki mücevher acaba dae jang geumun anlami mi???

EDITBilmişütfen harfleri uzatark yazmayin ! Forum kurallarina uyun ;)
!!!...DüŞmAn KeLiMeSiNi ArKaDaŞ sIfAtInI tAşIyAnLaRdAn ÖğReNdİm...!!!

Korece bilen arkadaşlar lütfen bana ö.m den ulaşsınlar lütfen !!!!
arkadaslar, ya trtden rica edelim sondaki cangemanin konusmasini KESMESIN, bunu yapabilir misiniz, Cangema ne diyo çok merak ediyorum, sonundaki special bölümünü de yayinlasinlar ne olur !
Saraydaki Mücevher

Queen Seon Duk Fan Club

!●~•YiSan Fan Club / YiSan Sevenler Fan Kulübü
arkadaslar trt de saraydaki mücevher diye bi kore dizisinin tekrar veriliyor bende ikinci kez izleyemiyecegim ama cok istiyorum lüyfen nolur onu cekip buraya kouyn her bölümünü dizi 28 nisan pazartesi yani yarindan itibaren 18:10 da yayinlanacak nolur her bölümünü cekip buraya koyun ben o diziye hastayim ama izleyemedim ve izleyemeiycegim isimden dolyi nolur cekip koyun yani parayla bile alirim o durumdayim anlayisinz için sagolun lütfen cevap atin
betul9595 yazdı:arkadaslar yapabilenler varsa bu kez var diziyi çekip youtubeye versinler....nolur çünkü bu tv de son izleyisimiz olacakSad

arkadaslar dizinin koredeki adi dae jang geum neden biz de saraydaki mücevher acaba dae jang geumun anlami mi???

dae jang geum un anlami Büyük jang geum türkçe ad olarak saraydaki mücevheri seçmisler bence uygun olmus saraydaki mücevherimiz jang geum BiggrinBiggrin
[Resim: adszpm9.jpg]
harika bir sey hala inanamiyorum fakat 2. ve son gösterim diyorlar
olamazyarin isim varSadsali günü deSadaglamak istiyorum ilk bölümleri izleyememistim benSad
...Y Ahora Me Muero De Amor Si No Estas,Me Muero y No Puedo Esperar......

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi