yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher Seslendirmenleri
ya arkadas su küçük yaziylla yazmak beni resmen yoruyor yafff

trt'nin dublaji kadar dolu dolu dublaj yapan ben daha piyasada görmedim adamlar tuhaf seslere
varana kadar çikartiyarlar

jumong seni unutmayacağız
tesekür ederim herkeze merak ediyodum bn de seslendirenlerini....
Süper br paylasim olmus.Herkes gibi benimde en çok merak ettigim konulardandi.Karakterleri nasil sanki kendileri oynamis gibi seslendiriyorlar hayret ediyorum dogrusu.Eee her yigidin harci degil kesinlikle.Smile
acaba lady çoyu kim seslendiriyo, aksam üzere trtde bi çizgi film var orda duydum lady çoyun sesini ve yonsenganin sesini bi de bayan dukkonun sesini sirf sesleri dinlemek için 5 dakika çizgi filmi izledim, yonsengayi ve lady çoyu seslendirenleri çok merak ediyorum, bilgiler için herkese çok tesekkürler
Saraydaki Mücevher

Queen Seon Duk Fan Club

!●~•YiSan Fan Club / YiSan Sevenler Fan Kulübü
papatya paylasim için sagol
Upload'ın süresi dolduğu için geçersiz resim silindi!!
paylasim için tesekkürler benimde hep merak ettigim bi konuydu

Arkadaslar Cangemayi kim seslendiyor ?

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
papatya yazdı:Sevgili arkadaslar az evvel Levent Yildiz beyle bir konusma yaptim.Sevgili Jang Geum'un seslendirmesini :img-angel_not:yine basarili dublaj sanatçisi Sibel Görgülü yapmistir ilginize..:img-angel_not:
Bu arada Denizler Imparatoru'ndaki Jang Hwa karekterini de yine Sibel Görgülü seslendirmistir...:img-angel_not:
[Resim: sibelgorgulu-2.jpg]
Sibel Görgülü
Dogum Tarihi : 08 Haziran 1977
Dogum Yeri : Bursa
Boyu : 162 Kilosu : 48

Jang Geum'u seslendiren sanatçimiz...Smile
çok tesekkür ederiz bilgilendirdiginiz için ben debilmiyordum meraktan ölecektim sagolun..
[Resim: adsz1rmcn5.jpg]
gerçekten çok ilginç
diziyi izlerken hiç o oldugunu farketmedigim
öyle çok kisi varki
çok sagol hilmi abi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi