02-07-2008, Saat: 15:02
arkadaslar sayfa bos degil ama görememeniz de normal çünkü orda youtube videolari vardi...

Saraydaki Mücevher Oyuncularını Hiç Böyle Görmediniz
|
02-07-2008, Saat: 15:02
arkadaslar sayfa bos degil ama görememeniz de normal çünkü orda youtube videolari vardi...
![]()
Güzel paylasim olmus elinize saglik
Cangemanin gerçek hali çok güzel ya bayildim resmen.Harika bir kadin Yonsenganinkide ya çok güzel Bu arada dizimiz bu hafta cuma bitiyor çok üzülüyorum trt insallah yeniden yayinlar
23-09-2008, Saat: 1:27
nasil gormedik
16-10-2008, Saat: 17:59
janggeum yazdı: bu vidyonun basina bayildim.. Gözlerim doldu dizinin son sahnesini cekerken neler yapmislar... ![]() When you feel you've lost it all When you don't know who's your friend or foe You wonder why you're so alone Worry ends when faith begins.
16-10-2008, Saat: 18:13
tesekkürler süpermis simdi ressami oynayan adamin tipine bayildim burada
![]()
güzel bir paylasim daha önceden izlemistim
![]() ![]()
16-10-2008, Saat: 18:59
ya böyle bakinca foruma sessizlesmis olmasi bu bölümlerin içim burkuluyor ne kadarda heyecanla izlerdik oysaki
![]() ![]()
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
16-10-2008, Saat: 19:02
lady seo yazdı:ya böyle bakinca foruma sessizlesmis olmasi bu bölümlerin içim burkuluyor ne kadarda heyecanla izlerdik oysaki Haklisin lady seo. Gördükce diziyi ne kadar özledigini farkediyor insan. Ne kadar tutkuyla bagliydik diziye, yayinlanacagi saati iple cekerdik.. ![]() When you feel you've lost it all When you don't know who's your friend or foe You wonder why you're so alone Worry ends when faith begins.
16-10-2008, Saat: 19:04
FiLiZz53 yazdı:lady seo yazdı:ya böyle bakinca foruma sessizlesmis olmasi bu bölümlerin içim burkuluyor ne kadarda heyecanla izlerdik oysaki Çok haklisiniz.Diziyi izlemek içsn çekmedigim çile kalmiyordu.Belki heyecandan ve meraktan yiprandi ama çok özledik ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|