yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher'den Beğendiğiniz Replikler...
Yazdiginiz bütün replikler ve dizinin tümü gerçekten harikaydi Aglaelsalla
arkada hamangyeon fon müzigi çalarken....

geum yang saraydan ayrilmaktadir ve jang geum la karsilasir ve sunlari söyler

parmak isirtacak kadar yetenekli olamadim
yemekleri yenmiycek kadar yeteneksizde
aileme halam gibi körü körüne itaat edemedim
ama emirlerinede karsi gelemedim
askimi asla doyasiya yasayamadim
ama birtürlü kalbimdede söküp atamadim

der bu replik hosuma gidiyor birde laydi choyun miyoninin mezarinda söyledikleri çok güzeldi...
en begendigim replik hiç unutamadigim,hatta ezberledigim,cungo minin kralla konusmasi ve ona cangemaya olan askini ifadesiydi.
"cangemanin bir seyi basarmak için gösterdigi azmi,gülümsemesini seviyorum,
ben onu derin bir askla seviyorum,bu yüzden de onu her konuda serbest birakiyorum
ona bu dünyada kavusamazsam öbür dünyada beklerim
onun için seve seve ölürüm."

seklindeki sözleri hala hafizamda.
Kalplerimize işleyen o duyguları hep veren bütün değerleriyle bize bizi hatırlatan Koreyi seviyorum...

(05-09-2009, Saat: 15:42)Melissaa yazdı: 53. bölüm

Kral ve Jungho min konusuyor.. (Jungho Min bayagi uzun konusmustu.. Vay be dedim izlerken bu sahneyi Biggrin)

JM: Majesteleri size bir sey itiraf etmek istiyorum. Bir süre önce hemsire Jang Geum ve ben birlikte buradan kaçmaya kalkismistik.
Kral: Neler diyorsunuz?
JM: Buna mecbur kalmistik. Çünkü kaçmasaydik birlikte güzel bir hayat kurup huzur içinde yasayamayacaktik efendim. Baska çaremiz kalmamisti. Ancak kaçtigimiz gün tekrar buraya döndük. Buradan uzaklasmayi çok istiyordum. Bunu her seyden çok istiyordum. Ama yinede geri döndük. Geri döndüysem bunun tek sebebi Jang Geum’a olan derin askimdi. Onu oldugu gibi seviyordum. Sadece bir kadin oldugu için degil. Çok yetenekli ve çaliskan oldugu için seviyorum. Onun acisini, sevincini yüregimde hissediyorum. Bir hata yaptigi zamanki halini, onu telafi etmek için gösterdigi çabayi, inancini ve sonra basariya ulastigi andaki gülümsemesini seviyorum.
Majesteleri ben onunla ilgili her seye büyük deger veriyorum efendim. Bundan böyle Jang Geum’a kavusmam hayal olsa da, artik onunla sevincini, üzüntüsünü paylasamayacak olsam da her zaman için onun mutlu olmasini isterim efendim. Jang Geum çok yetenekli bir kiz ve bunlari insanlik yararina kullanmayi çok iyi biliyor. Zaten onun tek yasama sebebi de bu. Bu yüzden geri döndük. Siz onu doktor olarak görevlendirdiginiz için geri döndük. Bu ona büyük bir onur verdi. En sonunda basarilari takdir görmüstü. Onu çok seviyorum ve böyle sevdigim için de onu her konuda serbest birakiyorum.
Majesteleri çok iyi biliyorum hayatimi tehlikeye attigimin farkindayim ama lütfen Jang Geum’a izin verin. Kendi yolunda yürümeye devam etsin. Izin verin birgün ülkemizin tarihine geçsin. Çünkü o bunu hak ediyor. Hak ettigini sizde biliyorsunuz. Beni cezalandirin hatta isterseniz idam edin seve seve ölürüm. Sevdigim kadina burada kavusamayacaksam onu öbür dünyada beklerim. Yeter ki yapmak istediklerine izin verin. Biz Jang Geum le hiç istemeden de olsa bir suç isledik. Birbirini sevmek suçsa biz suçluyuz. Onun yerine beni cezalandirin. Majeste onun kurtulmasi karsiliginda ölmeye hazirim. Majesteleri sayet suçluysam lütfen beni cezalandirin..
Bu sahneyi izlerken gözlerim dolmustu gerçekten.Gerçek ask budur sevdigini güzel bir kadin oldugu için degil yetneklerini ve kendisini sevmek budur. Alkis
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

♥BoA♥ SNSD(Girls' Generation)♥We're SNE

25. bölümde Lady Han yardim almak için güvenip Cangema'ya Cungo Min'le konusmasini söylemisti. Sonraki sahnede Cungo Min ve Cangema beraber Duk-gu'nun evinde otururlarken, Cangema'nin çektigi sikintilari ögrenen Cungo Min söyle demisti: Bundan sonra kalbindeki aci ve sikintilari seninle paylasabilir miyim?
Bu Cungo Min'in bir nevi sevgisini gösterme sözleriydi. En sevdigim replik budur.
O kadar fazla güzel replik vardi ki hepsini yazamayacagim bütün yazilan replikler harika...

let it be...
Han ; Jang-geum sen benim kizimsin.Hangi anne,hangi anne ölüme giderken yaninda çocugunuda götürür?
Jang Geum; Hanimim ama ben...
Han ; Sakin ölme sen yasamalisin...

Bu sahnede bitmistim...:img-cray:
O kadar güzel replikler vardi ki yaz yaz bitmez...
paylasim için tesekkürler Alkis
İmzası kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
hepsi mükemmel.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi