9.Bölüm özet, yorum ve resimleri....
![[Resim: 98hw8.jpg]](http://img22.imageshack.us/img22/5471/98hw8.jpg)
![[Resim: 9afb3.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/1355/9afb3.jpg)
![[Resim: 9bso2.jpg]](http://img17.imageshack.us/img17/5240/9bso2.jpg)
Hakkınızı helal edin. ~
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 9. Bölüm
|
9.Bölüm özet, yorum ve resimleri....
![]() ![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
23-01-2008, Saat: 7:31
yaw topu topu bi yemek yapacaklar ne telasa verdiler ortaligi majesteleride birgün kötü yemek yemese olmaz mi yaf
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Jang geum'un annesinin mezarina ziyaret esnasinda duygusal anlar yasadi , ve annesine annecigim buraya saray lady si olarak geldim dedi, Bu arada dizinin yüzbasi yeum yangi Jan geum'un pesine düstü ,dikkat ettinizmi yüzbasinin sesi yine yeum yangi seslendiren Levent Yildiz . Ben kendi adima söyleyim Levent Yildiz kimi seslendirirse seslendirsin o essiz sesiyle dizinin karekterine hayat veriyor,Çok basarili bir seslendirmen.
![]() Gelecek bölümlerde bizim Jang Geum ve yüzbasi arasinda bir ask yasanacak gibi görünüyor.:img-angel:
Song II Gook Ve Papatya
Saraydaki Mücevher 9.Bölüm Özeti ![]() ![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
23-01-2008, Saat: 7:58
papatya yazdı:Jang geum'un annesinin mezarina ziyaret esnasinda duygusal anlar yasadi , ve annesine annecigim buraya saray lady si olarak geldim dedi, Bu arada dizinin yüzbasi yeum yangi Jan geum'un pesine düstü ,dikkat ettinizmi yüzbasinin sesi yine yeum yangi seslendiren Levent Yildiz . Ben kendi adima söyleyim Levent Yildiz kimi seslendirirse seslendirsin o essiz sesiyle dizinin karekterine hayat veriyor,Çok basarili bir seslendirmen. Kesinlikle ablacim çok basarili bir seslendirme...Oyuncuya güçlü bir ifade katiyor bence Levent Yildiz... ![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
23-01-2008, Saat: 8:19
Herseyden önce,bu güzel özet için tesekkürler Tugba
![]() ![]()
23-01-2008, Saat: 9:13
diziyi iki bölümdür izledim,itiraf etmeliyim ki hayran kaldim.yanliz ben koredeki kizlarin geleneksel giyindiklerini düsünmüstüm taki youtube tanitim videosunu izleyenceye kadar.
![]()
23-01-2008, Saat: 9:31
sunshine yazdı:papatya yazdı:Jang geum'un annesinin mezarina ziyaret esnasinda duygusal anlar yasadi , ve annesine annecigim buraya saray lady si olarak geldim dedi, Bu arada dizinin yüzbasi yeum yangi Jan geum'un pesine düstü ,dikkat ettinizmi yüzbasinin sesi yine yeum yangi seslendiren Levent Yildiz . Ben kendi adima söyleyim Levent Yildiz kimi seslendirirse seslendirsin o essiz sesiyle dizinin karekterine hayat veriyor,Çok basarili bir seslendirmen. evet ablalarim bende size katiliyorum bende dün ve bugün Türkçe dublajli bir sekilde ilk defa izledim ve yüzbasinin sesini duydugum gibi aklima biricik yeum yangim geldi ![]() banada öyle geliyorki ilerleyen bölümlerde güzel bir ask dogacak :img-angel::character411:
23-01-2008, Saat: 12:03
sonunda dizinin bir bölümünü izleme firsatim oldu keske basindan beri izleyebilseydim nese bu bölümde diziyi birazcik tanimis oldum zevkli bir bölümdü JG nin yaptigi yemek birinci lady tarafindan begenilmeseydi gidecekti valla saraydan
![]() ![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
23-01-2008, Saat: 12:07
ya dizi güzel jang geum un karakteri güzel ruhu güzel yemekleri güzel...
kisacasi hersey güzel.. ama hiçbir film denizler imparatoru gibi güzel degil ![]() KELİMELER HERKESİN MALIDIR, CÜMLE YALNIZ YAZARIN...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|