yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 54.Bölüm (Final)
çok güzel bi dizi..
çok basariLiydi

Smile
bitti yaa SadSad hiç doyum olmuyor defalarca izlesem bile...
[Resim: 6faubqc.jpeg]
Jang geum ve Jeong-ho'nun evlenip mutlu olmasina sevindim Smile Jeong-ho Jang geum'ayi çok seviyordu ve sonunda kavustu Smile Kizlari da çok tatli annesi gibi çokta zeki Smile Kralin ölmesine çok üzüldüm Aglama Kral da Jang geum'ayi gerçekten sevmisti. Çokta iyi biriydi. Eger Jang geum'ayi cariye yapmak isteseydi kimse karisamazdi ve yapardi da. Ama o cariye yapmadi. Ölmeden önce Jeong-ho ile kavusturdu Smile Ölürken bile hep onu düsündü Aglama Ameliyati istememesinin nedeni ölürse Jang geum'aya zarar gelecek olmasiydi. Her ne kadar kralin ölmesine çok üzülsemde mutlu bitmesine çok sevindim Smile Asla ama asla unutmayacagim bir dizi Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
yikildim ya -SON- yazsini görünce bitmeseydi keske Aglaelsalla ama mutlu bitti ya çok sevindim çok alismistim ya Sad napalim Biggrin keske gene kore dizisi baslasa Sad
[Resim: unled3krl.png][Resim: unled2xl.png]
Çok güzeldi,çok sey ögretti.Zorluklar karsisinda yilmadan çalisan ve sonunda kazanan örnek alinabilicek bi senaryoydu.Ama ne yazik ki bitti Aglaelsalla
'Love is Transparent'
hayatim boyunca bir daha böyle bir dizi izleyebilecegimi sanmiyorum Sad kaç defa izlesemde bikmiyorum :d her manada egitici ve ögretici bir dizi üzüldügüm tek sey kralin ölmesiydi ama janggeumun mutlu olmasida beni çok mutlu etti her zamanki gibi Kalp oyunculari ve senaryosu müthisti Sad ama ben böyle iyi oyunculari izledigime kendi adima mutluyum :img-cray:
Diziyi bastan sona ilk kez izledim ama Final'ini 3. izleyisim oluyorBiggrin Ama ben yinede bikmadim,doyamadim dizimizeOnay En güldügüm sahnede su oldu:
Sona:Babam diyorki Basimin Belasi birdi iki olduBiggrin
Saraydaki Mücevheri çok seviyorumOnayOnay

Saraydaki Mücevher bana çok sey ögreten dizi.. Tekrar yayinlasalar tekrar izlerim.. Biggrin

Tesekkürler Saryadaki Mücevher , Tesekkürler TRT.. Aglaelsalla
(04-09-2009, Saat: 17:24)abc1234 yazdı: Diziyi bastan sona ilk kez izledim ama Final'ini 3. izleyisim oluyorBiggrin Ama ben yinede bikmadim,doyamadim dizimizeOnay En güldügüm sahnede su oldu:
Sona:Babam diyorki Basimin Belasi birdi iki olduBiggrin
Saraydaki Mücevheri çok seviyorumOnayOnay

kesinlikle katiliyorum...benimde orasi çok hosuma gitti...bende ilk kez izliyorum...çok güzel bir diziydi...iyiki izlemisim
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Cok guzel bir diziydi.... Uzuldum Sad
안녕하세요

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi