yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 54.Bölüm (Final)
en cokta dizinin mutlu bir sonla bittigine seviniyorum eger oyle olmasaydi hakikaten cok uzulurdum..

Allahtan pc ye de arsiv yaptim artik ozledikçe açip açip izliycem

off off gunler gecmek bilmeyecek artik Sad

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
ahh ahhh cnim dizim bitti çoookkk dertliyim yaa çok gsel bitti ama napalim olsun her gsel seyin bi sonu var..............
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
ilk defa bir diziyi bu kadr zevk ve heyecanla izledim jewel in the palace setindeki tüm oyunculara bize bu tadi verdikleri için çok tesekkür ederim ama ne yazikki dizim bitti ins tekrar yayimlanir:icon_frown:
muhtesem bir dizinin ardindan günün boslugunu yasamak berbat bir sey çünkü artik dizinin bir daha verilecegini hiç sanmiyorumSadverilse de yillar geçebilir ben de bu sürede netten özlemimi dindirmeye çalisacagim.insan hayatinin her halini ancak bu kadar güzel gösterebilirdi bir dizi:en çok da sabrin ve emegin ne kadar degerli oldugunu gösterdi.her sey jang geum'un temiz yüregi ve muhtesem kisiligiyle ne kadar güzel bir dünyanin yaratilabileceginin gösterilmesiydi tabi bu yolda engeller de yok degildi.iste burda kendimize çikaracagimiz çok güzel dersler var.jang geum adeta hayat ögretmenimiz oldu gerçi hatali yönleri de vardi her insanda olabilecegi gibi fakat bu yönler onun daha da gerçekçi bir kisilige bürünmesini sagladi kanimca.sadece jang geum'dan degil dizideki her karakterden çikaracagimiz bir sürü ders var basta sevmedigimiz lady choi olmak üzere.aslinda bir insani kötü yapan onun kisiligi degildir sadece;ortam bizi buna sürükleyebilir bunu da en güzel sekliyle lady choi'da görüyoruz.daha sayamadigim ve saymaya da sayfalar yetmeyecek bir sürü karakter...o karakterleri canlandiran oyunculara,dizinin yapim ekibinde çalisan herkese;yönetmeninden senaristine isikçisindan sanat yönetmenine sayamadigim ve dizide emegi geçen herkese sonsuz tesekkürler.gerçi onlara buradan sesimizi duyurmak ne kadar zor olsa da minnetimizi hissedeceklerinden eminimSmileayrica diziyi bize kazandiran trt ekibini de unutmamak lazim;sonsuz tesekkürler...:img-angel:
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
çok güzeldi ikinci kez izleme sansi son bölümdü diye izledim bende çok güzeldi ne diyebilirimki .
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
hariklaydi ilk sfer izledigimden de daha heyecanlandim
DAĞLAR ÖNÜMDE EĞİLİRKEN, KAYALARA YALVARMAM
ya muhtesemdi ikinci defasinda bastan sona kadar izledim ama bi daha izleyebilecegimi hiç sanmiyorum zaten youtube de kapandi......ama çok harikaydi yaa
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
ben bu bölümü 7 kere izledim 4 tv'den 3 youtubeden youtubeye atunnel veya ktunnel den girebilirsiniz
4 kere tv den mi??? o nasil luyor???
Abracadabra da irwojyeora..
ya ben bu bölümü türkçe olarak nerden izleyebilirim 2 yayinlanisida hiç kaçirmadan izliyorum taki 53. bölüme kadar fakat 54. b ölümü bir türlü izlemyedmedim yardimci olursaniz sevinirimSmile
[url=http://www.korea-fans.com/forum/showthread.php?tid=8888&pid=193126#pid193126]Saraydaki Mücevher[/url

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi