29-06-2009, Saat: 12:39
bugün jang geum büyüyor... keske biraz daha küçük kalsaydi çok tatli bir kiz ya

Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 5.Bölüm
|
29-06-2009, Saat: 12:39
bugün jang geum büyüyor... keske biraz daha küçük kalsaydi çok tatli bir kiz ya
![]()
29-06-2009, Saat: 14:34
Güzel dizimizin 5.bölümü basladi.Herkese iyi seyirler.
![]() ![]()
Abracadabra da irwojyeora..
29-06-2009, Saat: 14:52
Jang Geum küçük yaslarda olmasina ragmen büyük bir olgunluk örnegi gösterip,eve gitme ödülünü Yeon Seong'a devretti...
29-06-2009, Saat: 15:47
çok keyifli bir bölümdü
![]() ![]()
29-06-2009, Saat: 17:18
jangyemanin gumyangi alt etmesi ve yeni mutfak baskahyasinin sarkisi ve kahkahalari harikaydi
![]() ![]()
29-06-2009, Saat: 19:08
Güzel bir bölümdü. Her ne kadar ayi eti kisminda biraz midem havaya kalksa da zevk alarak izledigim bir bölüm oldu. Bu bücürügü çok sevdim ben ama artik büyümüs haliyle izleyecegiz gördügüm üzere. Özleyecegim çocukluk halini. Neyse, benim önceden izleyen arkadaslardan bir ricam var, Lady Han, Jang Geum'un arkadasinin kizi oldugunu ögrenecek mi? Ögrenecekse bu hangi bölüme denk geliyor acaba? Paylasirsaniz memnun olurum.
Korelilerin böyle sagliklarini düsünerek binbir çesit otun neye iyi geldigini bilmelerini taktirle karsiladim dogrusu. O zamanlarda avrupalilar erken yasta hastaliktan küt diye gidiyordu ama onlar daha o zamanlar bitkilrin hastaliklara çare oldugunu kesfedip o konuda epey bilgi sahibi olmuslar. Ben tarihi film, dizi çok izlerim. Avrupalilarin saray kültürüyle uzak dogulularin arasinda çok büyük farklar varmis daha o zamanlardan. Tabi ki uzak dogululari tercih ederim. ![]()
29-06-2009, Saat: 20:59
ama en güzeli lady cheng in sesi ve sarkisi süperdi onlarin ztn geleneksel müzikjleri böyleymis
![]() ![]()
)))_-BoYs OvEr FlOwErS-zOrAkİ pReNs-DüŞlErİmİn PrEnSi-DeNiZlEr İmPaRaToRu-MuHtEşEm KrAlİçE-SaRaYdAkİ mÜcEvHeR-_((( [size=xx-large][/size] İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için silinmiştir.
29-06-2009, Saat: 21:29
Bu bölümde en çok sevdigim karakterlerden biri geldi: Lady Jeong
![]() ![]()
Some of you may remember me...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|