Süper bi bölümdü hak yerini bulduu iyilik her zaman kazanir kazandi bizim cangemamiz kazandii ama hiç sevinemedii cok iyi bi kiz ya.

Konuyu Oyla:
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 48. Bölüm
|
Gerçekten çok güzel bir bölümdü:cheer:kralin cangemayla bu kadar ilgilenmesi hayra alamet degil ben size söyleyeyim
![]()
10-07-2008, Saat: 1:07
evet güzel bir bölümdü..ancak lady choi'nin ölmesi çok hazindi,duygulandirdi beni..bakalim ilerde neler olacak???
ama keske hiç bitmeyecek olsa... ![]()
Bazi bolumleri artik bakamiyorum bu son bolumu internetten baktim....ya hem cok hem cok sacma...
cok guzel cunku, dizi guzel, valla yapimcilarina hepsine teker teker bravo fakat, bir cok seyi bayagilastirmislar...dusundurucu... muhakeme sahnesi... Lady Cui mukemmel, ne guclu kisilik ya !! bes on erkegin arasinda tek onun sesi cikiyor hemde net cikiyor, sonuna kadar inkar, hemde hic gozunu kirpmadan, o kadar inandirici ki bizde olaylari gormesek inanacagiz hasbama...ama o da ne ! sadece kukurtlu ordekten bahsediliyor... birde zehirli mantardan....ya kardesim madem mahkeme yapiliyor sen doksene butun kirlileri ortaya... nedir bu sarayda olup bitenler, donen dolaplar..... kralice neden dusuk yapti ??? yeni kralice yansenga, neden dusup yapacakti eger zamaninda mudahale edilmeseydi, daha dune kadar ortalikta pisik gibi dolasan yongroda ortalikta yok ve olu bulundu kimdir bunun suclusu ?? neden oldu kim oldurdu oldurttu ?? Ve yongrodanin amcasi butun bu pis isleri yaparken ellerinin ciragiydi, adam cagrilip bir soru bile yonetilmedi kendine.... adaleti icra ederken oyle yapki, kotulerin ve kotulugun kokune kibrit tozu dokte butun kotulukler kokunden kazinsin !!! sonra bas hekimin mucizevi ortaya cikisi ile bir cok puruz ortadan kalkmaliydi, sonra dan gelen iki saray ladylerinin sahitlikleri ile artik hic bir suphe kalmamisken lady cui cang geum a donup " aptal !! seni asla affedemem, seni nasil affederim !!" gibi tavirlari zaten basindan beri agresif tavirlari ne kadar eli kanli oldugunu gosteriyordu...ama yinede kafalarda bir suphe var gibiydi...fransizlar bu duruma " un grand n'importe quoi " derler " kocaman bir sacmalik" ! Hem Jang geum niye gidip hala onunla o sekilde konusuyorki, zaten bu kiz saraya geri dondukten sonra biraz korkak biraz sacma seyler yapinca sinir oluyordum... bu arada bay dukkucuma oluyorum, iyiki varmis dizide adam nasil gonul ferahlatiyor ya ! heheheheheh !!! verilen karari siz nasil buldunuz ?? Geum Yong sadece unvanini kaybediyor !! sacmaliga bakar misiniz ?? bayan cadi halasinin yuzde yuz kumpanyasi, butun cinayetlerin kotuluklerin ilk ve tek sahidi, destekcisi ...sadece titri elinden aliniyor...olacak seymi?? yillar once jang geumanin ne sucu vardi...bulasici hastalikli hayvanlar gibi apar topar olum surgunune gonderildi !! o duruma kiyasla gore cuilerin kesinlike asilip kesilmeleri gerekirdi !!!! yine "un grand n'importe quoi " !!! ama mahkeme salonunda sahitler defile yaparken Lady cuin butun cirpinmalarina ragmen artik butun kart satolari dusmeye baslayinca geum yongun surati gorulmege degerdi, hahahahahaha !! gulmekten kirildim, nasil iyice cirkinlesip bi oyana bi buyana sallanmaya basladi, gulmekten oldum... hahahahahahah !! lady cui kesinlikle oyle bitmemeliydi, sonuna kadar kotu rolu vermisler bayana sonunda oyle guzel bir sekilde olduruyorlar ki artik seyirci acimak zorunda kaliyor....olmaz canim..kotuyse kotu, ve kotu hak ettigi gibi en kotu bir sekilde cezasini cekmeliydi...ama itiraf edeyim, kurdela sahnesi cok cok nefisti, uzanip almak istemesi, gercekten yurek soken bir sahneydi ama yinede katil ve kotu bir insan, cezasini cekmeliydi... fakat en sacmasi, yine cirkin geum yong un yuzbasiya " bir daha karsilasirsak uzgunum demeyin" .... n'importe quoi !!! madame a bakarmisiniz ???? hem suclu hem guclu, yani ki onemli degil vurdugum kirdigim, oldurdugum yaptigim butun kotulukler, yinede mecbursunuz beni sevmeye ........ pf yani, dusuklugunde bir seviyesi olmali, yoksa mukemmel ustamiz Necip Fazilin dedigi gibi dusukten ote cukur insan... ama dizide jang geumayi ilk defa bu kadar super guzel gordum...oda baskahya olarak geldiginde ...of, yesiller basinda ki sacli tac, harika guzel yapmisti, normal de o kadar guzel degildir ama.... hemen sevinmeyelim ya bu kizin basi dertten kurtulmayacak, her defasinda basina dert aciyor, zaten sonunu beliyorum ki degerli Irfan beyin sayesinde diziyi defalarca tekrarlayarak bakayim ............................................................... " Allahim sen beni dostlarimdan koru ben dusmanlarimla bas ederim" Napolyonun duasi.. ...................................................................
10-07-2008, Saat: 1:56
bende bu bölüme bayildim sahaneydi lady choy un cezalandirilmasini görmek cok güzeldi bencede atis ablanin dedigi gibi lady choy ve geumyang in cezasi biraz hafifidi bunlarar amcasina yaptiklari gibi once kirbac cezasi verselerdi daha iyi olurdu bunca kötülüge karsi neyse ama hak yerini buldu en azindan artik choylar yok cangema bu yuzden biraz rahatlar :d
jan geum rahatladi gibi en azindan simdilik
![]() lady han'in ve annesinin vasiyetini yerine getirdi ![]() ![]() tabi en sonunda böyle baskahya elbisesiyle felan min jeong ho'nun gögsüne yasladi basini felan ![]() ![]() ![]() lady choi'ya gelince öyle bi ölüm beklemiyordum ben ![]() ![]() ![]() [Saraydaki Mücevher Fan Club]
[Ji Jin Hee Fan Club] [Boys Over Flowers Fan Club]
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•
[SG Wannabe Fan Club]
FT Islan Fan Club
10-07-2008, Saat: 7:12
48. bölüm bence en güzel bölümdü. sonunda jangema gerçekleri ortaya çikardi. lady çoi bu sekilde ölmemeliydi.yasamaliydi. çünkü ölerek kurtuldu.yasayipta aci çekseydi daha güzel olurdu.(çok mu acimasizim ne
![]() geum yanga üzüldüm. jangemanin geçici olarakta olsa baskahya olmasina sevindim. krala bazen çok kiziyorum .madem lady han'in suçsuz oldugunu biliyorsun neden onu sürgüne gönderdin.iyice bir arastirsaydin ya. jangema ile yüzbasi ne kadarda birbirlerine yakisiyorlar . en güzel sahnelerden biride jangemanin basini yüzbasinin omzuna koymasiydi. bazen jangemayi çok kiskaniyorum:icon_redface:
Vallaha ne diyeyim atis o kadar güzel yazmissin ki ben söyleyecek söz bulamiyorum.
Sadece sunu söyleyeyim .Dogru ol- egri allahindan bulur.
Kötülerin cezalarini her zaman çekmesini isteriz ama çekince de çok üzülürüz lady choi her seyi yapmayi kendisi istemedi bu yüzden çok üzüldüm.
ya canim gulum degerli forum arkadaslarim, lutfen, hassassiyetle rica ediorum, su lady cadi ve cirkef yegeni icin uzulmeyi birakin ya, size yazik degilmi iki katil kotu ve haset ve fesatliktan baska bir sey bilmeyen insanlar icin uzuluyorsunuz...
heheheh " hirsizin hic mi yok sucu derken sakin sakin ovulmesin sher" dedi degerli Nasreddin Hocamiz ..... sevgiler.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi