yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 32.Bölüm
Wando yazdı:Özet için tesekkürler Hilmi Abi. Smile
Özellikle bugün kendi kendime sordum. "Ben kâhin miyim?" diye. BiggrinBiggrin
Bugünkü finalin ardindan bir sonraki bölümün jeneriginde fakültede dogumla ilgili olan kismini gördügümde aklima 30. bölüm için yaptigim yorum geldi. Ve simdi tekrarliyorum; Yeon Saeng'in kraldan olacak olan bebegini Jang Geum dogurtacak. BiggrinHappy0064

aa evet katiliyorum sana sinan güzel tahminde bulunmussun valla...Happy0064
bugün kizimiz sinava girdi vee kazandi oh oh iyi artik saraydaki bölümler bizleri bekliyor...Biggrin
özet için tesekkürler...Smile
Will u be there?
papatya yazdı:Deok-gu ve onbasi çok tatlilar çok komikler,Happy0064 Jang Gema her iste oldugu gibi hemsirelik sinavinin da üstesinden gelmistir sinavi kazanmistir. Yüzbasi Jang Gema'nin adeta koruyucu melegidir...:img-angel:Jang Gema tedavi ettigi bakanin oglunun sayesinde Lady Han'a bir mezar yaptiracaktir Jang Gema için bu çok önemlidir çünkü haniminin bir mezar tasi bile yokturSad

Evet annesinin de Lady Han'in da bir mezar tasi bile yokSadSadSükür Lady Han'in olacak artikSmile

Wando yazdı:Özet için tesekkürler Hilmi Abi. Smile
Özellikle bugün kendi kendime sordum. "Ben kâhin miyim?" diye. BiggrinBiggrin
Bugünkü finalin ardindan bir sonraki bölümün jeneriginde fakültede dogumla ilgili olan kismini gördügümde aklima 30. bölüm için yaptigim yorum geldi. Ve simdi tekrarliyorum; Yeon Saeng'in kraldan olacak olan bebegini Jang Geum dogurtacak. BiggrinHappy0064

Çok iyi bir tahmin benim hiç aklimdan geçmemisti....Happy0064 Hadi hayirlisiSmile
Hakkınızı helal edin. ~
ayy evet lady han in mezarina gittiginde pek bi duygulandim ya o yollarda can verdi SadSad lady hanimiz...Sad
hele bir yerde bu kiz basina bela açmaktan ne zaman kurtulacak diye düsünmüstüm o küçük çocugu tedavi etmesinde falan..Biggrin
Will u be there?
nihayet saraya döndü güzel bir bölümdü bundan sonrada böyle devam eder ins jang geum hep mutlu olur
[Resim: adszpm9.jpg]
Choi Sujong yazdı:ayy evet lady han in mezarina gittiginde pek bi duygulandim ya o yollarda can verdi SadSad lady hanimiz...Sad
hele bir yerde bu kiz basina bela açmaktan ne zaman kurtulacak diye düsünmüstüm o küçük çocugu tedavi etmesinde falan..Biggrin

SmileLady Han o küçük çocugu Jang Geum'un karsisina çikardi bir sekilde ve o da onu tedavi etti.Ardindan tesadüfen hemsirelik sinavini duydu. :icon_angel_no2t::icon_angel_no2t::icon_angel_no2t:Nihayet sansi yaver gitmeye basladi.....Happy0064Happy0064Jang Geum'un sinava girmesi için kapiyi açtiran Deouk-gu ve Kaptan çok komiktiSmile
Hakkınızı helal edin. ~
.komik,..hüzün,..duygusal,..sevinç,..mutluluk,..hirs,..öfke,heyecan ve basarinin birarada oldugu güzel, keyif verici bir bölümdü izledik
özet için tesekkürler Smile

Jang Geum adaya sürülmedi mi yani istedigi zaman seoul'de nasil kalabiliyor bu aklima takildi hemsirelik sinavini kazansa bile sürgün oldugu yerde yasamak zorunda degil mi? Bir ara Jang Geum kükürtlü ördek besleyecekti o konu edildi mi ?
Yeong saeng'in dogum olayi ilginç bir tahmin çok sasirdim BiggrinBiggrin bakalim neler olacak
lee_young_ae yazdı:jang geumun dönüsü gerçekten ses getircek çok iyi bir bölümdü ama sarayda neler oluyor merak ediyorum yon senga kraliçe oldu ama bi daha da ses gelmedi dizide yeni sürprizler var bay dukkoyla yüzbasi diziye apayri bir renk katiyor zaten ama jang geumun basinin daha dertten kurtulcagini sanmiyorum daha da degisik olaylar olacak gibi yüzbasiyla karsilikli konusmalari da çok duygusaldi

ben yine izleyemedim tabi!bu resmi ilk gördügümde ne alakasi var,cangema saray ladysi ama basinda hemsire kepi var hayirdir?diye düsünmüstüm.nedenini anlamis oldumHappy0064
yonsengayla ilgili bir dogum olayi varmis galiba.nedir?birisi cevaplarsa sevinirim!(bu arada hiç de agresif deilim,sadece deistiremedimBiggrin)
"pür atesim, açtirma benim agzimi zinhar,
zalim beni söyletme derûnumda neler var!
bilmez miyim ettiklerini, eyleme inkar,
zalim beni söyletme, derûnumda neler var!"
cemre136 yazdı:
lee_young_ae yazdı:jang geumun dönüsü gerçekten ses getircek çok iyi bir bölümdü ama sarayda neler oluyor merak ediyorum yon senga kraliçe oldu ama bi daha da ses gelmedi dizide yeni sürprizler var bay dukkoyla yüzbasi diziye apayri bir renk katiyor zaten ama jang geumun basinin daha dertten kurtulcagini sanmiyorum daha da degisik olaylar olacak gibi yüzbasiyla karsilikli konusmalari da çok duygusaldi

ben yine izleyemedim tabi!bu resmi ilk gördügümde ne alakasi var,cangema saray ladysi ama basinda hemsire kepi var hayirdir?diye düsünmüstüm.nedenini anlamis oldumHappy0064
yonsengayla ilgili bir dogum olayi varmis galiba.nedir?birisi cevaplarsa sevinirim!(bu arada hiç de agresif deilim,sadece deistiremedimBiggrin)

Yok yok o sadece bir tahminSmile
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: DD.jpg]
[Resim: DD1.jpg]
[Resim: DD2.jpg]
[Resim: DD3.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi