yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 27.Bölüm
Dizi daha önce yayinlanirken bu bölümü tesadüfen denk gelmisti ve izlemistim, bu bölümün gelmesini hiç istemiyordum ama geldi malesef... Sad Lady Han öldü... :img-cray: Üzücü bir bölümdü... Sad

Jang Geum'un basina neler gelecek bakalim... Lady Han... Aglaelsalla

Çok üzücü bir bölümdü. Jang Geum ikinci kez annesini kaybetti ve hem de ikisinin de ölürken yanindaydi. Lady Han gerçekten çok olgun ve sevgi dolu bir kadindi. Lady Choi mudur nedir mutlaka cezasini bulacak ve o bölümleri heyecanla bekliyorum. O yegenine önceden aciyordum ama o da düzenin insani oldu bu yüzden ona da acimiyorum artik. Jang Geum her zamanki gibi küllerinden dogacak.
[Resim: O2MB0V.jpg]
(29-07-2009, Saat: 15:57)dulce azul yazdı: Çok üzücü bir bölümdü. Jang Geum ikinci kez annesini kaybetti ve hem de ikisinin de ölürken yanindaydi. Lady Han gerçekten çok olgun ve sevgi dolu bir kadindi. Lady Choi mudur nedir mutlaka cezasini bulacak ve o bölümleri heyecanla bekliyorum. O yegenine önceden aciyordum ama o da düzenin insani oldu bu yüzden ona da acimiyorum artik. Jang Geum her zamanki gibi küllerinden dogacak.
size aynen katiliyorum son bölümlerinde annesinin kaderi gibi yasayacak cangema, ama sonu mutlu bitecek Smile
Canim lady'me bir kere daha veda ettik... Aglaelsalla

Angel  Buralar hep dutluktu...
(29-07-2009, Saat: 16:03)sakinn yazdı:
(29-07-2009, Saat: 15:57)dulce azul yazdı: Çok üzücü bir bölümdü. Jang Geum ikinci kez annesini kaybetti ve hem de ikisinin de ölürken yanindaydi. Lady Han gerçekten çok olgun ve sevgi dolu bir kadindi. Lady Choi mudur nedir mutlaka cezasini bulacak ve o bölümleri heyecanla bekliyorum. O yegenine önceden aciyordum ama o da düzenin insani oldu bu yüzden ona da acimiyorum artik. Jang Geum her zamanki gibi küllerinden dogacak.
size aynen katiliyorum son bölümlerinde annesinin kaderi gibi yasayacak cangema, ama sonu mutlu bitecek Smile

Jang Geum'a da aciyorum. Yazik kiza onca aci çekti..
Bende diziyi ilk defa izliyorum.. Lady Choi, onun abisi, Geum Young ve Bakan Gyeom Ho'nun da cezasini bulmalarini bekliyorum. Insallah ileriki bölümlerde onlarda iyi bir ceza alirlar..OfkeliOfkeli
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(29-07-2009, Saat: 16:06)Melissaa yazdı: Jang Geum'a da aciyorum. Yazik kiza onca aci çekti..
Bende diziyi ilk defa izliyorum.. Lady Choi, onun abisi, Geum Young ve Bakan Gyeom Ho'nun da cezasini bulmalarini bekliyorum. Insallah ileriki bölümlerde onlarda iyi bir ceza alirlar..OfkeliOfkeli

Düsüncelerine katiliyorum...Umarim Lady Choi ve abisinin bu yaptiklari cezasiz kalmaz... Ofkeli

ben bu bölümde geum yang dan nefret etmistimOfkeli
SARAYDAKİ MÜCEVHER FAN
JANGGEUM'IN RÜYALARI
LEE YOUNG AE FAN
ZORAKİ PRENS FAN
SE7EN FAN
JUMONG FAN
KOREA-FANS
.. Lady Choi, onun abisi, Geum Young ve Bakan Gyeom Ho'nun da cezasini bulmalOfkelii ya lady hana çok üzüldüm ölmesin ya cangemana ne yapcak acaba ya acidim kiza ya Aglaelsalla
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
en sonunda beklenen en kötü olay gerçekleiti herkes yasta :img-cray:SaskinSaskinSaskin
)))_-BoYs OvEr FlOwErS-zOrAkİ pReNs-DüŞlErİmİn PrEnSi-DeNiZlEr İmPaRaToRu-MuHtEşEm KrAlİçE-SaRaYdAkİ mÜcEvHeR-_((( [size=xx-large][/size] İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için silinmiştir.
Bu bölümün nasil olacagin bile bile yinede izledim ne diye izlediysem zaten Lady Han'a üzüntüden bir kez daha kahroldum! Elvada Lady Han'im Aglaelsalla Aglama
Some of you may remember me...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi