yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 25.Bölüm
o kavusma sahnesinin duygusalligi beni yerden yere vurdu(hehehee)
bir an o sahnenin agirligini kaldiramiycak gibi oldum bilincim gitti geldi
ama sonra etkisinden zorda olsa kurtuldum ayilmaya basladimm

önümüzdeki bölümlerde lady han'i göz göre göre harciycaklar yaaa
ona çok üzülüyorum

yazik cangema'ya anne dedigi ve diyebildigi 2 insanida o hainlerce öldürülüyor
vahhhhh vahhhhhhhh kadersiz kiz iste

jumong seni unutmayacağız
çok çabuk bitti bu bölüm ne oldugunu anlamadim valla dizinin yarisini yani bölümün ekrana yapisik izledim su jang geumla lady han in çektikleride hiç bitmiyor bakalim lady choi geum young in dedikleri üzerine ne yapcak =)=)=)=)
ji-lee yazdı:çok çabuk bitti bu bölüm ne oldugunu anlamadim valla dizinin yarisini yani bölümün ekrana yapisik izledim su jang geumla lady han in çektikleride hiç bitmiyor bakalim lady choi geum young in dedikleri üzerine ne yapcak =)=)=)=)

pardon arkadaslar yanlis yere oldu o kadar az vaktim var ki neyi nereye yazdigimi karistiriyorum bunu 26.bölüm yerine yazdim sayin ve beni bagislayin

bu bölüm için yorum yapmak gerekirse lady han sonunda herseyi ögrendi acaba krala ne oldu niye bayildi kesin lady han i suçluyacaklar dedim ve çikti =)=)=)=)
çok güzel bi bölümdü demin izledim Smile
özet için tesekkürler tugba ablaSmile
ay evt ya hep aglayasim geldiSarhos
)))_-BoYs OvEr FlOwErS-zOrAkİ pReNs-DüŞlErİmİn PrEnSi-DeNiZlEr İmPaRaToRu-MuHtEşEm KrAlİçE-SaRaYdAkİ mÜcEvHeR-_((( [size=xx-large][/size] İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için silinmiştir.
Lady Han, masaya yumruğunu vurdu tabiri caizse. Choi zehrini kraliyet oteline göndermekle iyi yaptığı kesin lakin bazen her şeyi doğru yapsanız bile şartlar sizi bataklığa çekebiliyor...
Konu için teşekkürler forimun emektarlarına. ✓✓✓
Saraydaki Mücevher
李英愛--李英愛--李英愛--李英愛

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi